rctomik6 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 zdravim dostal jsem na vanoce pc a kdyz ho pripojim zapnu tak nejde obraz piše my to ´´no signal´´ale zvuk windowsu hraje nevite co jsim je ? dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Vypni kompa , mej vse zapnuty i monitor a pak to zkus znova ,jestli to nabehne. Popripade zapoj kompa jinam ... vga , hdmi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 to jsem zkoušel a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny-malina Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Vyzkousej jestli jsou konektory zasunuty co nejvíce to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 jo zkousel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny-malina Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Přesvedč se jestli jsi to zapojil do grafiky (může se to myslím splést s tv kartou), nebo by to také mohlo být délkou kabelu. Jinak mě nic nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 je to zapojene do grafiky tv kartu ani nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak jsem to vyřešil pripojil jsem to pres HDMI ale obraz nemam prez celou obrazovku a je trochu rozmazany nevite co stim ? dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rctomik6
zdravim dostal jsem na vanoce pc a kdyz ho pripojim zapnu tak nejde obraz piše my to ´´no signal´´ale zvuk windowsu hraje nevite co jsim je ? dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.