sisiliska Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Ahoj, mám otázku ohledně RGH. Teď jsem si koupil dostal MS pointy a rád bych šel na livko, ale mám starý kinect dash takže na něho nemůžu, já osobně jsem ochoten podstoupit flagnutí konzole při updatu na metro dashboard. Počítám s tím že když dostanu ban na livku (časem) tak si nechám udělat RGH. Moje otázka zní: Pujde nainstalovat RGH na nový motro dashboard? Je mi jedno jestli třeba by se dělal něco jako Downgrade ale jestli to pujde nainstalovat když budu mít new dash. díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Samozřejmě to jde a děláme to - je to odzkoušené v praxi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 ok díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.