piszkot Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Zdravím mám xbox fat s RROD a chtěl bych přesunout všechny savy a profily na nový slim. Jde to nějak šikovně v domácích podmínkách?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Od DB 9199 z 6.4.2010 (!!!) je moznost pouzivat USB flashky, externe HDD! Takze tymto sposobom... http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software http://support.microsoft.com/kb/981974/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 No jo jenze ja xbox nespustim abych si to mohl pretahnout:/ mam RROD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Hm tak jsem si pomohl programem xplorer360 a zalohoval jsem si svoje gamertagy z HDD. můžete LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Kurna, aha :D Zle citam, nazov temy bol pre mna podstatny...co si dalej pisal, tak som si ani poriadne neuvedomoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Nevadí, aspoň mě to donutilo pořádně pohledat na netu nakonec jsem našel návod, rozebrat HDD připojit přes SATA ke kompu a programem xplorer360 zálohovat gamertagy:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stenly.07 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 chlapy nemuzu najit exterak kdyz o pripojim tak poradte jak?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 chlapy nemuzu najit exterak kdyz o pripojim tak poradte jak?????????? Musí být naformátovaný na FAT32 - jinak ho xko nevidí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stenly.07 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ok to jsem zkousel a nic platny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Připojil si ho přes SATA a připojil si taky napájení? ono ti to ten disk normálně ve win neuvidí. Na to potřebuješ program Xplorer360 nebo Horizon aby si mohl prochazet data na disku;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piszkot
Zdravím mám xbox fat s RROD a chtěl bych přesunout všechny savy a profily na nový slim. Jde to nějak šikovně v domácích podmínkách?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.