adamek112 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ahoj, dnes jsme si koupil sluchátka, konkrétně ozone attack.. No a nejde mi mikrofon sluchátka v klídku šlapou, ale mikrofon prostě ne,, už mi nešel u minulých prostě to nejde prosím poraďte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 A máš ho vůbec nastavenej v PC? Nemáš přetrženej kabel nebo neni ten mikrofon na sráč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Nastavenej? To by snad měl být, přetržený to né, ani na srač, když už mi nešli dva mikrofony? :( Je to na dvě věci... Jinak kde bych ho měl nastavit? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Správce zvuku realtek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Jo to mám, nemáš radši face nebo skype? :) /Už to mám kdo by to čekal, pomohlo nainstalování starých ovladačů../ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adamek112
Ahoj, dnes jsme si koupil sluchátka, konkrétně ozone attack.. No a nejde mi mikrofon sluchátka v klídku šlapou, ale mikrofon prostě ne,, už mi nešel u minulých prostě to nejde prosím poraďte :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.