X-SIDE Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Zdravím vás :bash: chtěl bych si založit své stránky a hodit si ně reklamu .. ale netuším které weby tohle podporují zdarma celé odpoledne jsem to zkoumál a spousta jich to nemá . Už jsem to skoro vzdal tak se obracím na vás :D :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 musis si napsat svoje vlastni bez pouziti vsech tech webgardenu atd a pak si koupit domenu cz a muzes si tam davat reklamy dle libost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 X-SIDE Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Proto jsem psal to "zdarma" jestli existuje něco ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 a ja sem ti napsal ze to existuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
X-SIDE
Zdravím vás :bash: chtěl bych si založit své stránky a hodit si ně reklamu .. ale netuším které weby tohle podporují zdarma celé odpoledne jsem to zkoumál a spousta jich to nemá . Už jsem to skoro vzdal tak se obracím na vás :D :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.