piggy Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Jedná se o trofej 50 online vítězství. Zabralo by to tak hoďku-dvě, střídali bychom se ve výhře/prohře. Vím, že je to lamácký, ale Brutal Legend už skoro nikdo online nehraje. Trvá to někdy i hodinu najít soupeře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Rád bych to boostnul, ale jen Tě chci upozornit, že dvě hoďky to teda fakt nezabere...... Kromě malé aktivity v online komunitě je hra totiž velice buglá, tím pádem se Ti některé výhry můžou nezapočítávat, trvá to 15 minut než najdeš zrovna svého boost partnera ve hře, prostě je to hrůza, zkoušel jsem to jednou, 10 výher mi zabralo asi 3 hodiny, pak jsem to už vzdal...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Stále hledám. Pojďte někdo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Nikdo nic? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.