Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

online pass

Kuba2H

Otázka

ahoj mam otazecky ohledne online pass ke hram. presel sem forum ale moc sem toho nenasel.

1. online pass pouziva kazda hra na hrani online nebo jen nektere ? /kdyz jen nektere jak je rozeznam kdyz budu kupovat z2 ruky/

2. Mam FIFU a MofH a online pass byl pouzity je mozne nejak ziskat nove ? nebo nemam kupovat z2ruky ? cetl sem tady na foru ze nekdo nemnel online pass a napsal na zakaznicku podporu dane hry a poslali mu novy opravdu to funguje ? nebo nekdo posle a nekdo neposle podle nalady dane osoby na druhem konci ? :cheesygrin:

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1) Jen některé, ale jejich množství se bude do budoucna zvyšovat. Popravdě, za nějaký často budou spíš všechny :/

2) Ano, nové passy se dají koupit na PSN. Cenu si musíš vždy zpočítat, když bazarovka + pass vyjde levněji, než nová, vyplatí se koupit kombo. Když ne, kupuj novou. Chce to trochu hledat nejlevnější ceny.

3) To je jen u her, kde byly problémy s passy už u nových her. A i tak je to docela boj, asi tě budou docela zpovídat. A pokud jsi koupil už použitou hru, moc nadějí bych ti nedával.

Odkaz ke komentáři

• 0

jj dik akurat sem to nasel na jinem foru ze ty kody se daj koupit a ma to aj sony na svem webu. no sem zvedavy kolik ty kody stoji. ale je to sila ze jeste kody ti prodavaj dost ze koupis konzolu a original hry / pak ji mas komu prodat kdyz uz ji nechces a ma pouzity pass a taky nejsem milionar abych kupoval vsechno nove /. PS to ma ted u mne nahnuty.

+ posledni otazka kupoval to nekdo ? jdeto koupit z UK nebp i Cz uctu ? sem cetl ze to neslo zaplatit tak si to nakonec koupil pres US ale hru mnel EU tak mu to pak neslo. tak pls nejaka skusenst diky.

Z

Odkaz ke komentáři

• 0

Mě se OP také příliš nelíbí, ale nenadělám s tím nic A zase, z pohledu výrobce her je to logický krok. Každý bazarový kus pro ně znamená tak trochu ztrátu, z něj nic nemají, ale z nových kusů ano. A když to zákazník koupí... A mezi námi, tohle není problém PS3, ale všech konzolí i PC.

Ani já nemám tolik peněz, abych si mohl kupovat nové hry a často beru bazarové a se zpožděním. A když je hra za třetinu ceny, i ten pass se dá přežít. Nebo, aspoň u mě, často ani nepotřebuju MP část hry, já hraju spíš SP.

Hry jako takové sice na PS3 jsou region-free, ale pro DLC (a OP není vlastně nic jiného) to neplatí. Tam opravdu nejdou spustit americká DLC u evropských her a opačně. UK a EU obvykle fungují, ale pozor, jsou určité hry, kde je potřeba konkrétní region, tuším třeba to byl Uncharted 2. To je ale vždy v popisku DLC napsáno.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu