Jacquese Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Zdravim prodam Battlefield 3. Jedna se jiz u aktivovanou hru ve sluzbe origin. Na ucte je 28. rank, mnoho odemknutych brani, psich znamek atp. Je to Limited Edition takze datadisk back to Karkand je soucasti uctu. Jediny hacek je ze to je ruska verze ale tento hacek se da odstranit behem 2 sekund. Cena je 300 Kč zajemci piste sem nebo do PM nebo na steam Vesel_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retryyz Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Jakým způsobem ti to mám zaplatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retryyz Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Hele rád bych si to zamluvil, a také rád si to koupim za 300Kč, prosím o ověření zamluvení o nákup hry Battlefield 3, nevadí že je v ruštině, ja stejně ruský umím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retryyz Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Jen tak menší otázka, jak prosimtě se můžeš snažit prodat hru, když ani na zprávy v PM neodpovídáš a v topiců - to už vůbec ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 pac se to tady zacina hemzit zlodeji ja vcera nalit( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retryyz Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 pac se to tady zacina hemzit zlodeji ja vcera nalit( Je ale, jeden problém, že tento chlápek není, zloděj a před 2 dny prodál herní sestavů za 18 500,- Tak nevim no, ale nějak neodpovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacquese Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Zdravim omlouvam se ale musel jsem sjet na skok do prace... takze jsem nemohl odpovidat. jsem rad ze je zajem takovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacquese Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 hraje stale volna bF 3 LE + 28 rank za 300KC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacquese Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Stale se prodava se slevou na 250KC rank 28 sniper + medic rozjeti ma nekdo zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.