battlegreencz Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 (upraveno) Dobrý den obdržel jsem nový notebook ASUS K53SV. Mám problém ve hře Call of Duty : Modern Warfare , hra mi běhá na 30 fps, i když myslím , že zvládnu víc . Komponenty jsou jednoduše i5, GeForce 540M , 8gb ram . Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem Tobias Spilka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 nemáš v nastavení hry zapnuto V-sync ? pokud jo vypni ho. jinak nevím. Myslím si že by takovýto notebook měl dát COD 4 okolo 50-60FPS. ( muzes zkusit vypnout V-sync i v ovladacich pro Graf. kartu , spodní lista, Nvidia drivers, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Měříš FPS frapsem? Nemáš náhodou zaplé nahrávání? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 taky si myslym že máš zaplý nahrávání frapsem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battlegreencz Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 (upraveno) FPS měřím přes příkaz ve hře, ale já blbec zapoměl, že notebook přišel v nastavení úspory energie, takže po přepnutí vše v pořádku, děkuji za pomoc . Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem Tobias Spilka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Stejně mi to příjde málo... podle mě bude zakopanej pes jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 i5 cpucka bezej standartne s integrovanou gpu, je potreba prepnout na extreni grafarnu aby to zaclo zdimat fps... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jareth Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 S integrovanou grafikou by rozhodně neměl fps 83. Viz. http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-Sandy-Bridge.56667.0.html 83 je již relevantní číslo, které mi přijde správné (procesor možná ani nepoužívá turbo boost nepotřebuje jej, nemyslím si ani že by šlo o throttling procesoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.