vencel.michael Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Dobrý den, prosím o radu. Mám ps2 slim verze 70004 a po vložení cd hry, dvd hry se nic neděje. Hra se vůbec netočí. Mám tam zabudovaný čip, ale nejedou originální ani pálené hry. Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 mame asi stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Asi ti nezbyde než to dát do servisu. Když tady řekneš že "se to netočí" tak co mi s tim? Na to se dá říct jenom že "se tam někde něco rozbilo a bude to chtít vyměnit". Co je špatně se nepozná dokud se to nerozebere a pokud možno ještě neproměří multimetrem jestli tam vůbec jde proud. Může bejt přerušenej nějakej kabel, špatnej ten motorek co tim točí nebo odešel nějakej čip co tu mechaniku řídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.