*Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Zdarec, když mám v PC 2 Grafické karty, jednu integrovanou a jednu PCI dokoupenou, tak jak a kde přesně mám v biosu nastavit jakou grafickou kartu chci používat ? Dík ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Zalezi na danem BIOSu. Posli bud screeny tveho biosu (tedy spise fotky) nebo alespon typ tve zakladky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jo .... http://www.alza.cz/zakladni-deska-asus-p5gc-mx-d74066.htm Toto je moje základovka ... a BIOS spouštím pomocí DEL EDIT: zkoušel jsem se kouknout do BIOSU a není to náhodou něco z toho? Šel jsem do sekce Power potom do AMP Configuration a tam jsem našel: 1.Power On By External Modems 2.Power On By PCI Devices 3.Power On By PCIE Devices Není to něco z toho ? dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Nic z toho to neni a nic nastavovat nemusis proste tam pichni tu do pcie a do ni kabel od monitoru a pojede a kdyz budes chtit integrovanou tak tu pcie odpojis ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Nj ... ale u některých to je možná jinak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 No to je mozne ae u vetsiny pc si vybirat nemusis maximalnem tam muze byt na vyber kterou jako prvni pouzit atam je na vyber bud pci nebo peg kazdopadne pokud ti karta z pci jede tak nevim co resis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Já právě zítra koupím Nvidia GT440 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ok tak to bez starosti kup pichni do zakladovky pripoj kable a nic krome ovladacu neres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 A pokud to nepůjde, tak mi poradíš viď ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jasne ale s jistotou ti rikam ze pokud mas na grafiku dostatecne silny zdroj tak to pujde bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 http://www.alza.cz/gainward-gt440-1gb-ddr3-d237357.htm Chci tady tuto a mám zdroj 350 W .... Půjde to bez problémů snad že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Pokud to neni nejaky noname jako treba eurocase tak ti to pobezi vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Pomocí jakého programu zjistím co mám za zdroj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Pomoci sloubovaku a oka je to na nem napsane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 To vím, ale pomocí nějakého programu to nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ne nejde protoze zdroj do pc nevysila zadne informace ale i tak ti to pojede a kdyby se ti z niceho nic zacal restartovavat pc tak by to bylo zdrojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 A dá se to vrátit ? do toho obchhodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jako co ta grafika ? Pokud ji koupis prez net a treba jenom vyzvednes v obchode tak mas 2 tydny na vraceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Supr, dík za trávený čas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 A neznáš nějaký program na taktování procesoru ? kromě BIOSU :D mám základovku Asus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 ClockGen, SETFSB... akorát si musíš zjistit PLL základovky... je to napsaný někde na ní.. teď nevim, kde přesně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Madridista*
Zdarec, když mám v PC 2 Grafické karty, jednu integrovanou a jednu PCI dokoupenou, tak jak a kde přesně mám v biosu nastavit jakou grafickou kartu chci používat ?
Dík ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.