Bory Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Zdravim mam takovej problem hral jsem doma na xko upo v poho pres hdmi kabel pak jsem to vypnul a asi po hodine zbalil a odvezl k pritelkyni pripojim to tu na HDMI a xbox nic cerna obrazovka kdyz jsem skousel pripojit NTB tak to bezelo ale xko normalne bezi ale je cerna obrazovka momentlane tu nemam ten kabel z jackem takze to nemuzu skusit jinak myslite ze muze byt HDMI v xku nejak poskozeno... skousel jsem uz 2HDMI kabely oba jsou funkcni ale xko proste nebezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wit.cz Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Tak se asi Xko pri prevozu odebralo do vecnych lovist :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bory Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak na druhe TV se obraz zobrazi ale nejde zvuk nevim proc je to mozne ze jsem odpojil kinect to je blbost asi ze? jo jinak na te prvni TV sel xbox driv take nevim vcem muze byt chyba budu rad za kazdej prispevek co dokaze aspon trosku pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bory Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 ted mi jeste doslo ze u pritelkyne to slo do te doby dokud jsem nenahral software co chce kinect (aktualizace) nevim ale jak se da vratit software popripadne to nejak aktualizovat vzdy jsem daval aktualizace co mi sami vyskocili ... Doma mi to vse jde v poho i zvuk u pritelkyne nejde nic a u kamosa bezi jen obraz tak nevim kde je chyba.. momentalne nemam moznost vyzkouset na moji tv ci jde zvuk nebo ne pac nejsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 taky mam ted stejny problem, s xkem jsem jen vyšel 20 schodu a na monitoru se nechce chytit, budu muset skusit televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Neměl jsi předtím vypnuté "display recovery"? To by znamenalo, že se Xko nemůže přizpůsobit dané TV, neviděl bych to tak černě. Zkus spustit konzoli s defaultním nastavením displaye viz http://support.microsoft.com/kb/911059/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maxpayne1468627168 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 tato tema tu uz je,sam mam problem ale zatial ziadna naprava http://console-forum.net/tema/135018-cerna-obrazovka-po-pripojeni-na-tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bory
Zdravim mam takovej problem hral jsem doma na xko upo v poho pres hdmi kabel pak jsem to vypnul a asi po hodine zbalil a odvezl k pritelkyni
pripojim to tu na HDMI a xbox nic cerna obrazovka kdyz jsem skousel pripojit NTB tak to bezelo ale xko normalne bezi ale je cerna obrazovka
momentlane tu nemam ten kabel z jackem takze to nemuzu skusit jinak myslite ze muze byt HDMI v xku nejak poskozeno... skousel jsem uz 2HDMI kabely
oba jsou funkcni ale xko proste nebezi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.