Mayfish Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Dobrý den, potřeboval bych propojit Ps3 (80 gb) s notebookem ale jde mi o to aby na ní fungoval internet z tohoto notebooku .. nemám možnost propojit ps3 s internetem přímo takže to musim udělat nějak přes pc ... předem děkuji za všechnu pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Sice mám Xbox, ale má PS3 wifi? Stačí přidat v notebooku síť ad-hoc zapnout sdílení internetu a mělo by to fungovat. Vyzkoušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mayfish
Dobrý den,
potřeboval bych propojit Ps3 (80 gb) s notebookem ale jde mi o to aby na ní fungoval internet z tohoto notebooku .. nemám možnost propojit ps3 s internetem přímo takže to musim udělat nějak přes pc ... předem děkuji za všechnu pomoc...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.