Goldwerbatim Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Dobrý den, prosím o radu- chtěl bych pouštět video přes Mplayer CE , přes wifi a nasdílenou složku v PC. Je to vůbec reálné a bylo by možné mi to po lopatě vysvětlit? Wii mám přes wifi připojené. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Nezvlada nahodou Mplayer prehravani z FTP? Jestli jo tak staci na tvem PC nainstalovat FTP server a slozku v nem "nasdilet" (neni to slozite stahnes Filezilla server...nainstalujes a prakticky jedes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ano, mplayer to zvládá přes ftp. Ale problém je ,že nevím jak to mám vůbec zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Trosku ti pomuzu :) http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/servery/ftp/filezilla-server/ tohle si stahni a nainstaluj (neboj je to obyc program) pak v nem najdi vytvoreni uzivatelskych uctu vytvor si tam nejaky co se bude jmenovat treba "wiicko" (bacha na velikost pismen!!!) a heslo dej treba taky "wiicko" pri delani uctu to bude chtit i nejakou slozku (ke ktere ten ucet bude mit pristup) tak vyber treba nejakou testovni s 1 filmem FTP adresa na wiicku pak bude IP adresa tveho PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 díky za pomoc. Ale jak to propojím s tím wii??? když otevřu mplayer a dám open file přes ftp ,tak mi to nic neukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Neni u toho playeru na karte nejaky config soubor? Tady uz budes muset trosku zabojovat sam :) protoze MPlayer nepouzivam (wii ciste jen na hrani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ano je tam ftp.conf A co s tím?? Bojuji s tím celé odpoledne a večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 kdyz to otevres v poznamkovem bloku je tam neco napsano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 #Max 5 FTP shares #No IP or no share means FTP is disabled #It's important to use quotes (") on shares with blank spaces, see example 2 #passive=1 means PASV ftp mode (recommended) #no login/password means anonymous access #FTP share1 (ftp1:/) ip1=192.xxx.x.x share1=/ user1=movies pass1=sm passive1=0 #FTP share2 (ftp2:/) ip2=kinodata.kiev.ua share2="/my films" user2= pass2= passive2=1 #FTP share3 (ftp3:/) ip3= share3= user3= pass3= passive3=0 #FTP share4 (ftp4:/) ip4= share4= user4= pass4= passive4=0 #FTP share3 (ftp5:/) ip5= share5= user5= pass5= passive5=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 #FTP share1 (ftp1:/) ip1=(tady napis svoji IP adresu pocitace neco jako 192.168.1.100) share1=/ (tady nic nemen) user1=movies (tady to zmen na login k FTPcku) pass1=sm (tady zadej heslo k FTP) passive1=0 (tady nastav 1 misto te nuly) Takze pak by to melo (treba v mem pripade) vypadat takhle #FTP share1 (ftp1:/) ip1=192.168.1.15 share1=/ user1=wiicko pass1=wiicko passive1=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 díky za pomoc. Vyzkouším to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak jsem to zkoušel a stále to nemohu rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Nemas treba na routeru nastavene nejake filtrovani? Davas tam skutecne interni adresu PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Router mám Tenda w311+ a zadávám tam skutečně moji IP adresu. Pomalu to už vzdávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Neblokuje ti to na PC firewall? Mas to spustene pod adminem? Zkus se na to sve PC pripojit pres jiny PC - pokud to pujde, tak je chyba na strane Wii. Pokud to nepujde, pak hledej chybu na strane PC s FTP serverem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ono je na to zapotrebi preci jen nejakych znalosti... neni to jen klikani... stejne tak ti to muze blokovat firewall na routeru protoze jestli je PC pripojene LANkou a wiicko WiFinou tak casto jsou tyhle dve site oddelene... Anon ti radi dobre... zkus se pripojit k tomu FTP na PC treba pres notebook... hned budes vedet jestli vubec funguje... pak ma teprve cenu resit nastaveni ve wiicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wladaa Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Dobry den rad bych se zeptal jestli jde pouzit HDD ktere je pripojene primo na domaci sit a nintendo mam take pripojene pres wi-fi do domaci site v wiimc ho zdilim a mohu prehravat filmy atd. ale je mozne ho pouzivat jako usb disk na ulozeni a spousteni her ? internet mi take funguje v poho dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Goldwerbatim
Dobrý den, prosím o radu- chtěl bych pouštět video přes Mplayer CE , přes wifi a nasdílenou složku v PC. Je to vůbec reálné a bylo by možné mi to po lopatě vysvětlit? Wii mám přes wifi připojené.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.