nabijecka Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Rozhodl jsem se dát si na konzoli nový flash - lt3.0 (aktualizuji z lt 2.0), mám mechaniku lite-on, phat xbox, jenže se setkávám s problémem při vymazávání a to že mi naskočí status 0x50, kdyby mi někdo moh poradit kde dělám chybu, určitě bych to uvítal ;) PS: možná napoví log z jungleflasheru: Sending Lite-On-Erase request to port 0xFD00 .............. Drive returned Status 0x50 .................... Device Intro failed! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathy Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Musíš cca. během 1-2 sekund rychle vypnout a zase zapnout napájení mechaniky (popř. XBOXU) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 No já to vypojuji rovnou z mechaniky ten napájecí kabel, a tenhle úkon se děje maximálně 2 sekundy..... takže fakt nevím v čem je problém, předchozí flash mi proběhl bez větších komplikací.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Měl bych nový dotaz a to ohledně toho jak mohu otevřít mechaniku, bohužel xbox je právě smazán, takže nejde ani vysunout mechaniku a stále nemohu překonat status 0x50 a vyčetl jsem že otevřená mechanika by mohla pomoci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobbit Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Hojda, nekde jsem zahlidnul, ze nouzovy otvirani (alespon u Ska) je standarne spendlikem, ale ne na cele mechaniky ale zezhora (pri na vejsku stojicim boxu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 hmm tak jsem to teďkom prohlídl a našel jsem bohužel jen to klasické tlačítko, na které i když přitlačím např. špendlíkem tak nereaguje, ohledně té druhé možnosti nevím, nějak další možnost otevření na té mechanice nevidím....přesto díky za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 uz jsi to poresil ? zkus to pomoci MPX01 myslim z tak nejak se to jmenuje :) brick liteon mpx01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Díky za odpověď, avšak na řešení jsem již přišel-pokoušel jsem se smazat mechaniku v pc místo xboxu což se mi také bohužel povedlo, sice mi teď xbox funguje, avšak mechanika v pc je na nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Díky za odpověď, avšak na řešení jsem již přišel-pokoušel jsem se smazat mechaniku v pc místo xboxu což se mi také bohužel povedlo, sice mi teď xbox funguje, avšak mechanika v pc je na nic.... tak to je super ze jsi to rozjel ... ted jeste tu mechaniku v pc a je to to urcite taky pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.