pery Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Zdravím mám takový problém dostal sem k Playstationu Uncharted 3 chtěl jsem si zahrát on line napsal jsem tam ten online pass a PS3 hlásí že je špatně. Setkal se s tím už někdy někdo ? Jak to mám vyřešit ? Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak to je divné, jediné co mě napadá, že byl už online pass někým použit. Ale jak píšeš že si hru dostal spolu s novou konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Jo byla zabalená a a v krabici u konzole. Jediné řešení co mě napadá je zavolat na sony podporu jestli mi vygenerujou novej pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Jasně zkusit to můžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.