Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co vyřeší přehřívaní PS3?

witaHavr

Otázka

Ahoj! PS3 fat 40gb CECHJ03 (poslední revize před Slim)

Muj neustalý problém pokračuje mega hluku(hluk jak při FANTESTU) a přehřivaní,, tzv RLOD! PS3 zase o5 zlobí! Hodí hlášku: The system has become hot. Please turn off the system and wait a white before turning on aging. a rozblika se červeně a vypne se!

PS3 je totalne čiste od prachu, podložene,nova pasta a pořad dokolečka!

Co už konečne pomuže a oplatí se? aby byla jako před tim? Tichá a bezproblemová? reflow, rebal??? máte nekdo s tim zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

U RSX to záleží na servisu (co je pro ně ekonomičtější), ale CELL ti nikdo nevymění (ten je pevně spojenej přes IDčko s deskou).

Ale i když by ti dali nový RSX (a ta chyba byla zrovna v něm), tak to nový nemusí bejt o nic lepší - RSX na výměnu se získávaj z rozbitejch konzolí.

Jestli kvůli tomu přehřívání nemůžeš PS3 používat, tak bych to zkusil ... jinak bych se na to vykašlal (servis se podle mě nevyplatí). :)

Odkaz ke komentáři

• 0

já bych možná řekl že máš v háji jen teplotní čidlo a že se PS3 vůbec nemusí přehřívat. mám taktéž tento model a co se týče hluku tak se mi to mění. zapnu PS3 a je jen jemně slyšet, když hraju, tak je trochu víc slyšet ale tak jako že jen fouká a jakmile vyndám hru tak se automaticky okamžitě ztišší jako při startu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Lovefist_88: To je normální chování PS3 (RSX se nezahřívá, pokud nemusí počítat grafiku). :)

Na 99% je opravdu problem mezi IHS a jádrem, ovšem to že IHS od RSX odpadava sam je totalni hovadina. Sám rozhodně nema sanci povolit, je prilepen na čtyřech modulech lepidlem dost pevnym plus zaschlou pastou na jádře.

To, žes narazil na konzoli, kde byl poctivě přilepenej fakt neznamená, že je takhle přilepenej u každý konzole (stačí se trochu podívat na net a uvidíš X lidí, kterejm zůstal při prvním otevření na heatsinku).

Odkaz ke komentáři

• 0

Tím, že to nahřeješ, nic neuděláš... oddělat IHS znamená tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=ISseI4Ebaak

Teprve až to, co vidíš na konci, je holej čip (a na něm je další vrstva pasty).

Ale jak už tu někdo říkal - pokud při sundavání IHS uděláš něco špatně, tak si můžeš zničit konzoli, takže pozor.

Odkaz ke komentáři

• 0

Na všech 5 ti místech mám dat novou pastu? nebo jen na to prostředni?

Mám to udělat na obou chipech,spátky se to nejak lepí nebo proste na tu vrstvu pasty dam proste tu krytku a jedu dál?. Je lepší to nagřát fenem než vubec před odělaním?

A kolik mám dát pasty na ten vnitřek chipu?

Odkaz ke komentáři

• 0

post-36155-14687159337219_thumb.jpg​Takže ted jsem odělal kryt chipu,šlo to celkem lehce. mám udelat to same i u druheho? Jinak se omlouvám za dabl post :-)

EDIT: Tet jsem očistil pastu a odstranil z všech časti lepidlo, dam jen nevím,,jestli mam dát teplovodivou pastu na všech 5 chipu nebo jen na ten prostředni nebo jake použit lepidlo :-(

http://www.alza.cz/alphacool-oem-thermal-compound-d84597.htm Je tahle pasta na toto dobrá? Koupil bych 3

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu