toki100 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 prosim muže mi nekdo řict jestli už je iphone 4 5.0.1 jailbreak untethered? at nemusim přikažde vypnuti telefonu davat t od pc a je to stropro funkčni na 5.0.1 nebo to ještě neni dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=18989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sabii Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Jestli máš už 5.0.1 tethred, najeď do Cydia, vyhledej "CORONA", nainstaluj, vše jede jak má...kdyžtak se to řeší na f.ip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 super už to mam a ještě mam jeden dotaz aby mi tam šli ty aplikace vim že tam něco potřebuju ale už si to nepmauju co tam potřbuju stahnout ze cydie abych to všechno rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 jo a ještě jeden menši problem na začatku se mě to ptalo user nebo hacker a dal jsem omyl hacker a pak jsem se dival a bylo naspae že mam dat user jestli to nějak vadi a da se to změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sabii Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Musíš přidat cydia.hackulo.us a pak hledej Appsync...;) user a hacker se dá nějak ještě nastavit, někde po Cydii klikneš nebo tak, vím, že jednou mi to najelo, když jsem omylem klikla na displej, tak zkus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 jo jo dik moc super:) všechno vyzkoušim snad pujde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
prosim muže mi nekdo řict jestli už je iphone 4 5.0.1 jailbreak untethered? at nemusim přikažde vypnuti telefonu davat t od pc a je to stropro funkčni na 5.0.1 nebo to ještě neni dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.