subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Čau, Když připojím Kinect tak to chce update z xbox Live, Když spustím hru Kinect Adventures na které by měl být ovladač pro Kinect, tak vyskočí error a odkáže mě to :cry:na xbox.com/support. Nevíte někdo co s tím? Moc díky za každé info a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fantomas6907 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 To me udelalo tez. Stahlo to neco samo z netu a uz to frci. Mam posledni metro dash s rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 už to frčí :) naistaloval jsem z novu DB 13604. se zapojeným Kinectem a funguje to. hehe :) Díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 muste ho pustit a nechat bezet na nejakym xku bez rgh, kterej ma tak novej DB, pak vam pojede v pohode i doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
subivm
Čau,
Když připojím Kinect tak to chce update z xbox Live,
Když spustím hru Kinect Adventures na které by měl být ovladač pro Kinect, tak vyskočí error a odkáže mě to :cry:na xbox.com/support.
Nevíte někdo co s tím?
Moc díky za každé info a rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.