MartinkaCZ Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Mám velký problém, doma máme dva počítače apple a windows... Normálně jde internet (máme od O2) na obou počítačích, a PS3 vidí internet, ale nechce se k němu připojit i když síla signálu je 92%... :cry: Máme WI-FI. Prosím pomoc.. Děkuji moc :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 u ps3 se me osvedcilo nastavit rucne ip adresu Ps3 a rucne dns servery, pak mi to na wifi jde bezproblemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinkaCZ Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 A to se prosím dělá jak? :) A mám takovou tu ochranu PS3-EOW (to si vymyšlím prostě tu delší) :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 v te polozce kde se v PS3 pripojujes k internetu, tak tam mas nastaveno vsechno na automatic, aby si PS3 sam urcil informace z wifi routeru... ale me to zlobilo, ps3 mi na netu nesel (hlavne proto, ze z nejakyho duvodu si urcoval IP adresu, kterou pouzivalo uz jiny zarizeni a neumel spravne nastavit dns servery), tak sem to prepnul na manual a polozku po polozce sem prenastavil, pak dal connection test a bylo vse ok. Od ty doby neresim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MartinkaCZ
Mám velký problém, doma máme dva počítače apple a windows...
Normálně jde internet (máme od O2) na obou počítačích, a PS3 vidí internet, ale nechce se k němu připojit i když síla signálu je 92%... :cry:
Máme WI-FI.
Prosím pomoc..
Děkuji moc :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.