carny Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Zdar lidi, mám takovej problém když se připojim k WI-FI tak mi jde Skype,ICQ Dokonce i po netu můžu hry hrát ale ať nainstaluju jakejkoliv prohlížeč, tak mi to prostě nejde Google Chrome Ani Mozzila. Ukazují jako kdyby nebyli připojený k netu a stránky se nenačítají.. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 to já měla mozilu,fungovala dobře a pak najednou spadla a nic už se nerozjela!! teda rozjela,ale někde schovaná v pozadí takže k ničemu!! začala jsem používat chrome a pomalu mi taky začíná blbnout!! háže mi to chybu pluginu,ale jakého to mi už neukáže!! taky mě to už pořádně se..!pokud máte někdo dobrý nápad tak sem s nim budu jenom ráda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Máte nejnovější verze prohlížečů ? Osobně používám operu a nemám žádný problém. Zkuste projet PC antivirem, zda-li se vám tam nějaký neusadil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Co máte za OS? Osobně se mi to taky stalo,pomohlo až přeinstalování operačního systému. A ještě jak máte propojený počítače k internetu,zda-li jich máte vůbec víc připojených na jednu síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 No já mám vistu a s tou mozilou se mi to zrovna stalo při aktualizaci na novou.a co se týká připojení tak na ten můj mám napojené ještě přes wifinu další dva noťasy na kterých jsou sedmičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Je možný že je nějak špatně nastavenej router,zkus odpojit router a připojit počítač jen přes modem,aby tam byl samotnej,pak (restart samozřejmě) a zkus se připojit k internetu (prohlížet stránky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.