romik999 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Mam flesh na sve benq mechanice, a stale me nejdou pustit xgd3 hry pise mi to disc not suported.. nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 ta benq tam byla od vyroby neby je vymenea za lite-onku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 ja nic nemenil.. ja ho uz takhle koupil po netu od nekoho, ale rekl bych ze menena neni, ze je to original co tam byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 ted jsem skousel nfs the run vypalit podle tohodle navodu http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4ev..._patchnut_lt30.. hra se mi nv mechanice nacte, spustim a v menu pri nacitani se to sekne a je konec... fakt uz nevim jak ty hry vypalovat ani poustet :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 ted jsem skousel nfs the run vypalit podle tohodle navodu http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4ev..._patchnut_lt30.. hra se mi nv mechanice nacte, spustim a v menu pri nacitani se to sekne a je konec... fakt uz nevim jak ty hry vypalovat ani poustet :( Pomocí jaké vypalovačky vypaluješ a na jaká dvdčka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 vypalovacku ma LG a dvd verbatim dvd+r dl.. predtim me vsechny hry sli vypalit a bezeli v pohode, ale ty xgd 3 hry proste nejak nejdou no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Potrebujes vypalovacku Lite-On iHas je jedno jakej tip jestli 124,224,324 atd a taky potreba revize B, pak preflashnout na ni FW na Burner Max a pojedou ti i XGD 3 hry :) projed si forum porad se to tu ted resi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Takže to bez te iHas nepůjde je to opravdu nutnost ? To se potom už ten flash nevyplatí jdu do RGH :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
justin007 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 no já to vypaluji na notebooku ACER aspira 5538G . Call fo Duty MW3 a RAGE a jede to bez jakýchkoliv problému krom Need fot speed the Run to mi píše eror Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.