trusty Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 neustále mi padá bf3 na pc,hraju sekne se to a hlásí že program přestal pracovat,jde to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 zaktualizuj ovladače, opatchuj hru, reinstaluj windows (postupně v tomhle pořadí :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 vsechno mam,dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 no po každym kroku to vozkoušej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 dneska rano sem koupil novou grafiku a ovladace mam,nez dosla tak sem reinstaloval a dela to porad (od vydani bf3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 no pokud jsi měnil hardware, měl bys určitě reinstalovat windows znova, pak znova ovladače na vše aktuální (ne jenom ty z cd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Kvůli nové GPU by měl reinstalovat OS? To snad ne. trusty: Poslední release BF3 už prakticky nepadá, takže problém bych viděl na tuty v počítači. Nenapsal jsi jakou máš sestavu. Pár obecných rad: - přes Origin prověď opravnou instalaci (reinstaluje hru včetně všech aktualizací) - nainstaluj všechny doporučené/důležité/kritické aktualizace Windows - aktualizuj DirectX - nejnovější ovladače pro GPU jsou samozřejmostí, neméně důležité (hlavně pokud hra padá v průběhu hraní) jsou ovladače zvukové karty a čipsetu základní desky - před spuštěním hry ukonči všechny aplikace/non-MS služby běžící na pozadí (zejména antivirový systém) - vypni řízení uživatelských účtů - zkontroluj zátěžové teploty CPU i GPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 antivirak nepouzivam :D hru sem reinstaloval se vsim vsudy,ovladace sem stahnul,aktualizace na win sem stahoval,pri spusteni bf3 mi bezi jen opera,zkusim direct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nesquick Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Čistě náhodou, zkus změnit v nastavení frekvenci u rozlišení, mě to třeba padalo kvůli tomu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 tak to zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 furt to pada,nevydrzi to ani 20 minut,nekdy to spadne i po 4 minutach,nekdy po 5,9,12,ted mi to spadlo po necelych 15 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hovnak Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 hale jaky mas ovladace nvidia? jestli mas release jakoby z prosince beta tak to smaz a hod tam ovladace treba z cd protoze ja mel tyhle bety mam gts450 a delalo mi to bordel ve hrach dost taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 ovladace z cd mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 projel bych ještě forum na battlelogu, tam jsem vyřešil zatim všechno, sice se moje problémy víceméně týkaly toho že hra nenajela vůbec kvůli češtině (sice sem to chtěl anglicky ale už to reinstalovat nebudu) ale rad jsem tam našel dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 take mam problem s padanim hry hrajem masiu Revolta vojdem do domu zabyjem jednoho nozom zoberem zbran a zachvilu tak do 1 min mi hra sekne a vypne sa. Hru mam origos predtymto nez som si hru kupil som mal warez a ten mi isiel normalne. Kamos ma warez ale take mu to pada :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Mě na tohle pomohla až BlackBox verze hry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trusty
neustále mi padá bf3 na pc,hraju sekne se to a hlásí že program přestal pracovat,jde to nějak vyřešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.