pilic2603 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Nazdar lidi prosím jak mám vytvořit .dvd soubor ? v ABGX mi to nejde. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Nepíšeš, u jaké hry, liší se to dle XGD2 nebo XGD3 v hodnotě layer Break Jinak soubor .dvd si můžeš vytvořit ručně v poznámkovém bloku, otevři si nějaký starší soubor z jiné hry a určitě to pochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teenyss Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Připojuji se k dotazu, chápu to, ale potřebuji vědět hodnotu layer breaku - jedná se o hru Kinect Sports 2...dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pilic2603
Nazdar lidi prosím jak mám vytvořit .dvd soubor ? v ABGX mi to nejde. Děkuji moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.