madtip Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ahoj všichni, Mam wii veze 4.1 se softmodem . Chci se zeptat zda je naka moznost updatu na 4.3 aby mi softmod zustal resp. abych nepřišel o svůj drahocený usb loader :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Poloz si otazku jinak... co ziskas updatem na 4.3? . . . Odpoved je nic :) takze je to naprosto zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madtip Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 :D noo nejde mi hrat třeba cod po netu :) myslel sem že to třeba update bude řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Staci nainstalovat nove ciosy :) update ti s timhle nepomuze... COD je celkove problemova hra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madtip Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Aha a jaky jsou nejnovejsi ty cios pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 249 revize 21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madtip Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 :D Tak sem ted neco stahl instaloval sem instaloval a cod MW3 mi nejde vubec pustit ted :D loadingu je to do nekonečna :D nemáš pls nejakej typ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Je uplna hloupost naslepo instalovat ruzne WADy. Jinak samozrejme souhlasim s Hexerem, update by ti vubec nepomohl. Spis si zkontroluj nastaveni hry v loaderu - je dost mozne, ze tam ty wady potrebne mas, jen mas vybrany jiny WAD pro spousteni te hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madtip Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 no ja tem wadu a ciosum atd moc nerozumim pořád prave :D znovu sem to preinstaloval a už mi to pustit zase de :D jenom když dam multiplayer a pak mw3 online tak mi to vyhodi hlasku že je update avalable .. a pak neco od wii shopu ale na ten se mi ani nejde vlezt :D tak nwm :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.