Dweightee888 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Zdar,snazim se ziskavat trofeje,ale nemuzu si dovolit furt si kupovat hry,tak me napadlo,jestli neni nejake demo,co jde na PSN stahnout a ziskat v nem trofeje.Dik za odpoved :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 neexistuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 jsi snad blázen ? na co by potom vývojáři cpali trofeje do her ,, hahahah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 proč mě hned osočuješ ,já se slušně zeptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Já se ti neposmívám ,jen ti říkám,jak to je .... jinak se omlouvám ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dweightee888
Zdar,snazim se ziskavat trofeje,ale nemuzu si dovolit furt si kupovat hry,tak me napadlo,jestli neni nejake demo,co jde na PSN stahnout a ziskat v nem trofeje.Dik za odpoved :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.