carny Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Zdravím, půjde mi Battlefield 3 na plné detaily (Ultra) s tímto HW ? : Intel Core 2 Quad Q8200 2,33Ghz - 4 jádro ATi Radeon HD 5770 1GB DDR5 4GB RAM DDR2 800Mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Na dobře hratelný FPS při Full HD rozlišení určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 instaluju tak dám vědět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ultra Settings na 32FPS :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Tak to je dost málo mít max FPS 32 :D Pokud ti to v nějakých částech klesá jako že ti to na týhle sestavě musí klesnout, tak se to nedá považovat za dobře hratelný, ale tak někomu to stačí většina lidí hraje třeba na 20FPS a je jim to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Dnes mise "Noční Šichta" a Max. FPS : 58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 To já když se dívám do oblohy, tak můžu mít taky takový FPS :D Jinak kolik máš min? To je důležitý a hlavně při MP, protože tam by to nemělo jít pod 25, ale dost lidí říká, že správně by to nemělo jít pod 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 carny: Pak dej vědět jak ti to jede při Conquest s 64 hráči :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Točené přes Fraps, kde zjistím minuty, jinak Conquest mám Origoš ale nevím kde je tam Mulťák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Multiplayer se spouští přes prohlížeč, budeš si muset stáhnout clienta a další věci. http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/?reason=pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 já myslel že myslíš LoTR : Conquest :D :D , jinak já mám BF 3 Warez verzi, scháním nějak co nejlevnější origoš. s nepoužitým online keyem :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Já jsem taky zvědavej jak se mi to rozběhne, mám 560 Ti GTX ale od ASUSU OC 1GB GDDR5 ( full HD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Na alfa.cz mají krabicovku za 700! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 stejně tak na pár dalších eshopech (xzone,shopgames atd) ;) už leží předemnou ... popracovní plán je jasný O:-) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Na Aukru se nechá koupit za 4 kila klíč, ten pak dáš do ofiko downloaderu a hra se sama stáhne a nainstaluje. Kupoval jsem takhle 2xBC2 a bratranec nedávno trojku. Bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.