xManitua Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Mám dotaz (anketu) na majitele těchto her... Jak moc si myslíte že se NHL ´12 oproti ´11 změnila? Většinou jsem se dočetl, že ´12 krom pár graf. a efektových prvků v ničem nové není. Ale jde mi spíš o hratelnost... NHL 11 jsem hrál po dlouhé době od poslední PC verze a zklamala mě rychlost hry, pohyby hráčů, inteligence hráčů... NHL 12 jsem předevčírem zkusil demo a přijde mi aspoň o 2levely dál, hráči konečně nejezdí jako kdyby hráli kriket, inteligence mi taky přišla lepší!? Jaký je váš názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Podle mě je určitě lepší 12, nové možnosti a tak, líp se mi ovládá oproti starším dílům. A s tou rychlostí, v plné hře si ji můžeš nastavit. A obtížnost si taky můžeš nastavit podle svého gusta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 hodne se zmenily zakroky brankaru a puk konecne lita jako v realu !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Ovládání změny jsem si nevšim, myslím že je stejný s ´11... rychlost v ´11 i když dám na vysokou tak se hráči furt plazej a ještě bez možností normálních sprintů což mi přišlo ve ´12, kde bylo v demu střední nastavený tak hráči jezdili fakt rychle :) A golmani jsou super no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 a ten puk lita huste pri strelach jestli sis vsiml ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 chtel sem se zeptat esi nevite jak se nastvuje v nhl 12 automaticky stridaní lajn aby souper nehral furt s jedno a to samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 nevim jaka zmena je v golmanech, ale stejne mi souper da o dost vice golu ze strel nez ja... kdyz vystrelim v zapase 40x a souper 20x tak je vetsinou remiza to je jedina vec, co me stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 nevim jaka zmena je v golmanech, ale stejne mi souper da o dost vice golu ze strel nez ja... kdyz vystrelim v zapase 40x a souper 20x tak je vetsinou remiza to je jedina vec, co me stve Tohle se mi stavalo jeste v dobe, kdyz jsem hral NHL 09. v NHL 11 uz to nebylo. NHL12 jsem zatim nehral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 No v minulích dílech to bylo ještě horší než v nhl12 ale stále to jde dost poznat... Je možné, že možna proto, že mam nastavené ruční zaměření střel a jsem nešikovný, ale pochybuju zkusím dát automaticky a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Mno pri offline hre mi prijde ze AI proste a jednoduse svindluje. Mel jsem uz spousty zapasu na superstar kdy jsem vedl 10 minut pred koncem napr 2:0 nekdy i 3:0 a souper cely zapas hral velky hnedy. Nu a najednou ke konci se z nej stal superman co promenil vsecko. Hraju ted na default nastaveni a jen jsem snizil rychlost soupere o jeden stupinek niz a uz to vypada hodne jinak. Neni to jako predtim kdy jsem nebyl takrka schopen prebruslit obrance utocnikem a to obrance treti lajny napr takovym Gaborikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 kde nastavim střidani pořad mi hraje prvni lajna diky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Se střílením mám problém od poslední PC verze když to změnili na joystick od tý doby goly moc nepadaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 jak teda střidate nebo co mate nastavene mě pořad hraje ta prvni lajna i u počitače.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 jak teda střidate nebo co mate nastavene mě pořad hraje ta prvni lajna i u počitače.... Ze by treba stridani nastaveno na "automaticky" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 no to mě take napadlo ale nikde to tam nemohu najit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Ted si nejsem jistej nechce se mi poustet xbox ,ale dej si rychlou hru a po vyberu dresu odkliknes a tam to pak tusim je tesne nez spustis zapas. Primo v nastaveni to ani tusim neni. Je to trosku zmatene no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 no to mě take napadlo ale nikde to tam nemohu najit? Myslim ze to nekde v nastaveni najdes...nikde jinde to ani nemuze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 jj našel ale přijde mi že se toči akorad prvni 2 lajny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Je zajimave,ze s tim mas takove problemy. Ja to mel defaultne nastavene na automaticke stridani. Mozna se ti zda ,ze se toci jen dve lajny kdyz mas napr 3x5 minut hraci se za tu dobu az tak neunavi, proto asi pc nemusi tak stridat. Zkus si napr zapnout Be a pro nebo Be a legend nebo jak se to pise. Tam to poznas hned kolik lajn se ti toci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 mam takový problém, rozlej sem si Be a pro, hraji to pokaždé v nhl, ale letos, odehraji za zápas třeba 50 min na ledě, což mi dost vadí, hráče pošlu na led, třeba mi síly klesnou o dvě čárky a zachvili se mi doplní. Je to otázka asi nastavení. Prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 co musite zmačknout během zapasu když mate střidani na ručně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 co musite zmačknout během zapasu když mate střidani na ručně.... B střídá útoky a X střídá obrany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 kde se dá nastavit to automaticky střídaní? pls poradte nemůžu to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 kde se dá nastavit to automaticky střídaní? pls poradte nemůžu to najít Můžeš přestat spamovat mimo téma? už se zde ptali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 prosím poraďte kde mám nastavit to automatický střídání nemůžu to nikde najít? chcu aby střídali aji soupeř automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.