Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NHL 11 vs NHL 12

xManitua

Recommended Posts

Mám dotaz (anketu) na majitele těchto her... Jak moc si myslíte že se NHL ´12 oproti ´11 změnila? Většinou jsem se dočetl, že ´12 krom pár graf. a efektových prvků v ničem nové není. Ale jde mi spíš o hratelnost... NHL 11 jsem hrál po dlouhé době od poslední PC verze a zklamala mě rychlost hry, pohyby hráčů, inteligence hráčů... NHL 12 jsem předevčírem zkusil demo a přijde mi aspoň o 2levely dál, hráči konečně nejezdí jako kdyby hráli kriket, inteligence mi taky přišla lepší!?

Jaký je váš názor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ovládání změny jsem si nevšim, myslím že je stejný s ´11... rychlost v ´11 i když dám na vysokou tak se hráči furt plazej a ještě bez možností normálních sprintů což mi přišlo ve ´12, kde bylo v demu střední nastavený tak hráči jezdili fakt rychle :) A golmani jsou super no :)

Odkaz ke komentáři

nevim jaka zmena je v golmanech, ale stejne mi souper da o dost vice golu ze strel nez ja... kdyz vystrelim v zapase 40x a souper 20x tak je vetsinou remiza to je jedina vec, co me stve

Tohle se mi stavalo jeste v dobe, kdyz jsem hral NHL 09. v NHL 11 uz to nebylo. NHL12 jsem zatim nehral....

Odkaz ke komentáři

Mno pri offline hre mi prijde ze AI proste a jednoduse svindluje. Mel jsem uz spousty zapasu na superstar kdy jsem vedl 10 minut pred koncem napr 2:0 nekdy i 3:0 a souper cely zapas hral velky hnedy. Nu a najednou ke konci se z nej stal superman co promenil vsecko. Hraju ted na default nastaveni a jen jsem snizil rychlost soupere o jeden stupinek niz a uz to vypada hodne jinak. Neni to jako predtim kdy jsem nebyl takrka schopen prebruslit obrance utocnikem a to obrance treti lajny napr takovym Gaborikem.

Odkaz ke komentáři

Je zajimave,ze s tim mas takove problemy. Ja to mel defaultne nastavene na automaticke stridani. Mozna se ti zda ,ze se toci jen dve lajny kdyz mas napr 3x5 minut hraci se za tu dobu az tak neunavi, proto asi pc nemusi tak stridat. Zkus si napr zapnout Be a pro nebo Be a legend nebo jak se to pise. Tam to poznas hned kolik lajn se ti toci.

Odkaz ke komentáři

mam takový problém, rozlej sem si Be a pro, hraji to pokaždé v nhl, ale letos, odehraji za zápas třeba 50 min na ledě, což mi dost vadí, hráče pošlu na led, třeba mi síly klesnou o dvě čárky a zachvili se mi doplní. Je to otázka asi nastavení. Prosim o radu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu