Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Placení kreditkou


xManitua

Otázka

Ahoj, chtěl jsem využít té 60% slevy na 3měsíce a použít kreditku k zaplacení, ale mám live účet na UK (kde mám změněný pošt. směrovací číslo a stát). Půjde přidat kreditka? Když jsem chtěl napsat pravdivé údaje tak mi u PSČ (262 2číslo) psalo že je to nesprávný formát. Tak jsem zadal PSČ které mám u svých údajů, ale když dám dokončit tak mi vyskočí tabulka There´s a problem with Xbox Market Place... Neví někdo co stím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Bohužel nepomůžu, je docela možný, že kontrolují účet a zemi kreditky, nemělo by to pro ně být nic těžkýho a možná to nijak obejít nepůjde, ale zkušenosti s tímhle nemám.

Chtěl jsme se spíš zeptat na něco k tématu a nechci zakládat nový. Taky uvažuju o té 60% slevě na 3 měsíce (mám CZ účet), ale rád bych to potom zase časem zrušil, mám období, kdy hraju live a kdy ne. Tak jestli někdo neví, jestli už jde rušit automatické prodlužování membershipu nějak přes web, nebo dashboard, nebo se pořád musí volat na zákaznickou linku (nemám pevnou linku, z mobilu je to placený a naposledy jim to zabralo asi 10 minut, což je kolem 70ti Kč pro mě, čehož bych se rád ušetřil).

Snad nevadí, že jsem se ti sem nacpal do tématu a oba dostaneme nějaký odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Snad ti pomůžu aspoň trochu já :) Co jsem si právě všiml tak v tabulce kde máš možnost ,,Add PayPal´´ ,,Add Credit Card´´ tak je myslim Remove payment method a change payment method...

Tož sleva je to pěkná, ale když se k ní nedostanu :/ :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jj, ty možnosti tam jsou, ale když z nějaké karty začneš platit membership, tak nejde oddělat, dokud to periodický obnovování člověk nezruší. Taky jsem prvně doufal, že to přes tohle půjde, ale chyba lávky. Je to tak trochu haj*lovina. Ale právě mi na té zákaznické lince asi před půl rokem říkali, že zrovna jednají o tom, že by to šlo rušit i přes webovky, ale nevím, kam se s tím dostali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu