Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSko zamrzlo při hraní FIFA 12 a Battlefield 3

plaCZEbo

Otázka

Ahojte,dnes jsem hrál FIFU a najednou při zápase hra zamrzla a musel jsem restartovat celé PSko.Koupil jsem ho před 2 dny normálně v elektru. Tak se chci zeptat, zda to může být příznak nějakého skrýtého problému a měl bych to reklamovat.děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Ahojte lidi,

dnes jsem si koupil Battlefield 3. Hraju online a po 5 minutach se mi to seklo stejně jako u FIFA. Porstě to celé zamrzlo. Musel jsem restartovat celé PSko. U FIFA mě to udělalo za 14 dní cca 3x.

Myslíte, že je problém se strojem? Nemám s tím zkušenosti, takže prosím o radu co dělat.

díky,

Odkaz ke komentáři

• 0

PSko jsem koupil před 14 dnama v OKAY elektro. Takže je v záruce. Spíš se tedy ptám, zda má někdo taky takové problémy a nějak to řešil. Napadá mě třeba že je v tahu HDD, graf. čip nebo blue ray mechanika. Takže se obávám jak se taková věc reklamuje, když se to stane jen někdy.

Abych to nezanesl na reklamaci a po 30 dnech mi to vrátí že je vše ok a pak pořád dokola.... (o:

Odkaz ke komentáři

• 0

Ono to i mě dělá ,ale je tu otázka, jak často se ti to stává.

Fifa se mi někdy sekne ,ale jen když hraji online ,,,, BF3 Se mi neseká , nevím jak je to možný ,ale musím si zaťukat ,,,

s BF3 jsem měl problém jenom dvakrát a to ještě ,že jsem se nemohl přihlásit na multiplayer ......

Jinak ostatní hry,co mám a hraju jedou krásně a to mám skoro 3roky 80GB FAT PS3 ... Zkus to ještě nechat doma , dělá se ti to i když hraješ na Singlu?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ještě zkusím kompletně zformátovat HDD a system. Sice to napsalo že to bude trvat 14 hodin, nevím co tak dlouho bude trvat, možná SONY vyslalo někoho z Číny aby to vyčistil (((o:

Ale pokud to bude mrznout dál tak to asi zkusím vzít na tu reklamaci. Stalo se mi to u FIFA u při offline hraní.

Odkaz ke komentáři

• 0

No ještě jsem trochu guuglil a našel jsem plno diskusi ohledně freeze problemu během hraní. Hodně lidí píše že se to děje po updatu na firmware 4.00.

V každém případě to nechám zformátovat a odzkouším. Pokud by to blblo, tak to reklamuju.

Ještě mě napadlo zavolat na tu jejich infolinku... (o:

Budu informovat jak to dopadlo...

Odkaz ke komentáři

• 0
No ještě jsem trochu guuglil a našel jsem plno diskusi ohledně freeze problemu během hraní. Hodně lidí píše že se to děje po updatu na firmware 4.00.V každém případě to nechám zformátovat a odzkouším. Pokud by to blblo, tak to reklamuju.Ještě mě napadlo zavolat na tu jejich infolinku... (o:Budu informovat jak to dopadlo...
na update bych moc nevsázel,s kazdej novej update=takovehle reci,stejne to bylo s tusim 3.7 ale vyloucit se to nedákazdopadne mam zkusenost ze to muze delat i dynam.tapeta,nebo,menší přepěti na lan od špatně uzeměné wifi anteny u té wifiny to už je pak hodně nebezpečný nebo proste vyr vada disku nebo neceho -REKLAMUJ
Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj,

někteří na netu píšou že pomohlo přeinstalovat update např. přes USB, dokonce jsou už i videa na youtube ohledně tohoto problému.

Těch stížností po updatu je opravdu hodně.

http://community.us.playstation.com/thread/3910942?start=0&tstart=0

http://www.ps3trophies.org/forum/general-ps3-discussion/138764-ps3-freezing-since-4-0-update-anyone-else.html

Takže uvidíme. Dnes ráno jsem dokončil full format a system restore (formátovalo to celou noc). Tak jak přijdu z práce vše odzkouším a dám vědět.

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže po všech těch procedurách (full format a system restore) jsem zase zapl Battlefield 3 a po 1 minutě hraní multiplayeru to zase zamrzlo.

Zkusil jsem tedy poslední věc dle videa na youtube. Podržet power tlačítko delší dobu a pak zvolit možnost "rebuild database". Po dokončení vše zatím běží jak má (asi 5 her v multaku a bez zamrznuti) . Takže snad úspěch.

Uvidíme zda to vydrží.

Odkaz ke komentáři

• 0
No ještě jsem trochu guuglil a našel jsem plno diskusi ohledně freeze problemu během hraní. Hodně lidí píše že se to děje po updatu na firmware 4.00.

V každém případě to nechám zformátovat a odzkouším. Pokud by to blblo, tak to reklamuju.

Ještě mě napadlo zavolat na tu jejich infolinku... (o:

Budu informovat jak to dopadlo...

Hry máš nový a nebo bazar , pokavad bazar nejsou a nebo nemají někde vrip ... PS 3 pokavad vím čte data celou dobu z blueray mechaniky a disk skoro napoužívá ... proto muže být problém i ve špatně přečtených datech s blueray mechaniky a poškrábanému blueray disku

Odkaz ke komentáři

• 0

FIFU mám originál a Battlefield 3 bazar. Ale díval jsem se na disk a není tam vidět ani smítko. Takže se samotným nosičem nic nebude. Spíš bych řekl že by mohla být v háji ta blueray mechanika. Ale budu to testovat a když se to zas objevý tak to pujdu reklamovat. Měl jsem před tím XBOX360, tam byla opravdu výhoda, že se hry instalovaly na HDD. Takže z disku to nečetlo.

Tady mám 250GB HDD a v podstatě na něj nemám co nahrát (o:

Zarazilo mě ale kolik PS3 má problém po posledním updatu a nebo třeba po nainstalování poslední DLC pro Battlefield 3. Snad se s tím SONY nějak popere.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak po několika dnech testování můžu potvrdit, že to zamrzání vymyzelo. Sem tam mi to zatuhne ve FIFA 12, když se po online zápase vracím z arény do menu. Hudba sice hraje, ale nice se neděje. Takže normálně dám na ovladači quit game a spustím to znova.

Co se týče Battlefield 3 a dalších her (LBP 2, Uncharted 2) žádný problém.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu