plaCZEbo Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Ahojte,dnes jsem hrál FIFU a najednou při zápase hra zamrzla a musel jsem restartovat celé PSko.Koupil jsem ho před 2 dny normálně v elektru. Tak se chci zeptat, zda to může být příznak nějakého skrýtého problému a měl bych to reklamovat.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 A hrál jsi online ? Já jednou hrál online a zamrzlo mi to, slyšel jsem jen hudbu a dál už nic, tak jsem to zezadu vypnul ( Mám fat 80gb) a už to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 ahoj, mne se to sem tam stane, myslim ze to neni duvod k panice a proste se to sem tam stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Přesně jak Říká San andreas,,,, Stane se ,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 A hrál jsi online ? Já jednou hrál online a zamrzlo mi to, slyšel jsem jen hudbu a dál už nic, tak jsem to zezadu vypnul ( Mám fat 80gb) a už to nedělá. Ahoj, ne. Hrál jsem offline. Díky všem za info. Snad to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Sekne se PC, mac, mobil, tak proč by se nesekla konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ahojte lidi, dnes jsem si koupil Battlefield 3. Hraju online a po 5 minutach se mi to seklo stejně jako u FIFA. Porstě to celé zamrzlo. Musel jsem restartovat celé PSko. U FIFA mě to udělalo za 14 dní cca 3x. Myslíte, že je problém se strojem? Nemám s tím zkušenosti, takže prosím o radu co dělat. díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Mě se to taky sekalo občas ,ale abych pravdu řekl,tak BF3 se mi ještě ani jednou neseklo ,,,, A ani teď FIFA ,prostě všechno běží tak jak má ,, Zkus si zajít na prodejnu a řekni jim,co se ti stalo a kolikrát. Uvidíš co ti řeknou tam,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 PSko jsem koupil před 14 dnama v OKAY elektro. Takže je v záruce. Spíš se tedy ptám, zda má někdo taky takové problémy a nějak to řešil. Napadá mě třeba že je v tahu HDD, graf. čip nebo blue ray mechanika. Takže se obávám jak se taková věc reklamuje, když se to stane jen někdy. Abych to nezanesl na reklamaci a po 30 dnech mi to vrátí že je vše ok a pak pořád dokola.... (o: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ono to i mě dělá ,ale je tu otázka, jak často se ti to stává. Fifa se mi někdy sekne ,ale jen když hraji online ,,,, BF3 Se mi neseká , nevím jak je to možný ,ale musím si zaťukat ,,, s BF3 jsem měl problém jenom dvakrát a to ještě ,že jsem se nemohl přihlásit na multiplayer ...... Jinak ostatní hry,co mám a hraju jedou krásně a to mám skoro 3roky 80GB FAT PS3 ... Zkus to ještě nechat doma , dělá se ti to i když hraješ na Singlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Mě někdy zamrzne ps3 při náčítání některé z map v Uncharted 3 ale vždy se jednalo pouze o mulťák v singlu nikdy a taktéž v poho i u ostatních her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ještě zkusím kompletně zformátovat HDD a system. Sice to napsalo že to bude trvat 14 hodin, nevím co tak dlouho bude trvat, možná SONY vyslalo někoho z Číny aby to vyčistil (((o: Ale pokud to bude mrznout dál tak to asi zkusím vzít na tu reklamaci. Stalo se mi to u FIFA u při offline hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Já bych to vzal na reklamačku hned nic za to nedáš aspoň budeš vědět na čem jsi ale myslím si že normální to není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 No ještě jsem trochu guuglil a našel jsem plno diskusi ohledně freeze problemu během hraní. Hodně lidí píše že se to děje po updatu na firmware 4.00. V každém případě to nechám zformátovat a odzkouším. Pokud by to blblo, tak to reklamuju. Ještě mě napadlo zavolat na tu jejich infolinku... (o: Budu informovat jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Mě se to u BF3 sekne třeba jednou za hodinu, ale u jiných her se mi to ještě ani jednou nestalo, tak doufám že to je jenom v te hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Batlefield Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 No ještě jsem trochu guuglil a našel jsem plno diskusi ohledně freeze problemu během hraní. Hodně lidí píše že se to děje po updatu na firmware 4.00.V každém případě to nechám zformátovat a odzkouším. Pokud by to blblo, tak to reklamuju.Ještě mě napadlo zavolat na tu jejich infolinku... (o:Budu informovat jak to dopadlo...na update bych moc nevsázel,s kazdej novej update=takovehle reci,stejne to bylo s tusim 3.7 ale vyloucit se to nedákazdopadne mam zkusenost ze to muze delat i dynam.tapeta,nebo,menší přepěti na lan od špatně uzeměné wifi anteny u té wifiny to už je pak hodně nebezpečný nebo proste vyr vada disku nebo neceho -REKLAMUJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ahoj, někteří na netu píšou že pomohlo přeinstalovat update např. přes USB, dokonce jsou už i videa na youtube ohledně tohoto problému. Těch stížností po updatu je opravdu hodně. http://community.us.playstation.com/thread/3910942?start=0&tstart=0 http://www.ps3trophies.org/forum/general-ps3-discussion/138764-ps3-freezing-since-4-0-update-anyone-else.html Takže uvidíme. Dnes ráno jsem dokončil full format a system restore (formátovalo to celou noc). Tak jak přijdu z práce vše odzkouším a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Takže po všech těch procedurách (full format a system restore) jsem zase zapl Battlefield 3 a po 1 minutě hraní multiplayeru to zase zamrzlo. Zkusil jsem tedy poslední věc dle videa na youtube. Podržet power tlačítko delší dobu a pak zvolit možnost "rebuild database". Po dokončení vše zatím běží jak má (asi 5 her v multaku a bez zamrznuti) . Takže snad úspěch. Uvidíme zda to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ale stejně je to divný ,že i to restore celého HDD ti to zamrzlo ,,, Šel bych se i přesto zeptat ,jestli se jedná o vadný kus... jinak ti držím palce ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 No ještě jsem trochu guuglil a našel jsem plno diskusi ohledně freeze problemu během hraní. Hodně lidí píše že se to děje po updatu na firmware 4.00.V každém případě to nechám zformátovat a odzkouším. Pokud by to blblo, tak to reklamuju. Ještě mě napadlo zavolat na tu jejich infolinku... (o: Budu informovat jak to dopadlo... Hry máš nový a nebo bazar , pokavad bazar nejsou a nebo nemají někde vrip ... PS 3 pokavad vím čte data celou dobu z blueray mechaniky a disk skoro napoužívá ... proto muže být problém i ve špatně přečtených datech s blueray mechaniky a poškrábanému blueray disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 FIFU mám originál a Battlefield 3 bazar. Ale díval jsem se na disk a není tam vidět ani smítko. Takže se samotným nosičem nic nebude. Spíš bych řekl že by mohla být v háji ta blueray mechanika. Ale budu to testovat a když se to zas objevý tak to pujdu reklamovat. Měl jsem před tím XBOX360, tam byla opravdu výhoda, že se hry instalovaly na HDD. Takže z disku to nečetlo. Tady mám 250GB HDD a v podstatě na něj nemám co nahrát (o: Zarazilo mě ale kolik PS3 má problém po posledním updatu a nebo třeba po nainstalování poslední DLC pro Battlefield 3. Snad se s tím SONY nějak popere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Batlefield Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 nak se me nezda že by mrzlo pokazde psko kdyby BR nak vynechala,konec koncu to otestuj,stahni demo ze store na disk a hrej ho,uvidis jestli se ti sekne jinak fw 4.0.0 mám a bez sebemensích problému funguje vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Zase jsem testoval, hral jsem FIFU asi 5 zápasů online a Battlefiled asi hodinku a bez probému. Takže to bude snad OK. AMožná pomohlo to rebuild database. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 BR mechanikou ani diskem to nebude, já mám BF3 na HDD a taky zamrzá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 BR mechanikou ani diskem to nebude, já mám BF3 na HDD a taky zamrzá. Tak zkus udělat ten rebulid database. Mě se zdá to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tak po několika dnech testování můžu potvrdit, že to zamrzání vymyzelo. Sem tam mi to zatuhne ve FIFA 12, když se po online zápase vracím z arény do menu. Hudba sice hraje, ale nice se neděje. Takže normálně dám na ovladači quit game a spustím to znova. Co se týče Battlefield 3 a dalších her (LBP 2, Uncharted 2) žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plaCZEbo
Ahojte,dnes jsem hrál FIFU a najednou při zápase hra zamrzla a musel jsem restartovat celé PSko.Koupil jsem ho před 2 dny normálně v elektru. Tak se chci zeptat, zda to může být příznak nějakého skrýtého problému a měl bych to reklamovat.děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.