plaCZEbo Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2011 Ahojte,dnes jsem hrál FIFU a najednou při zápase hra zamrzla a musel jsem restartovat celé PSko.Koupil jsem ho před 2 dny normálně v elektru. Tak se chci zeptat, zda to může být příznak nějakého skrýtého problému a měl bych to reklamovat.děkuji Citovat
0 Lovefist_88 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 já si myslím že je chyba ze strany EA. obě hry spadají pod EA a jelikož to byla vždycky tlupa lemplů, tak se nemůžem divit že špatně optimalizují a že se to seká. já tyhle problémy měl u FIFA 11 ale už to přestalo. Citovat
0 erikm10 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 Kámo ,to mi taky dělalo a musel jsem to vypínat,jenže jsem nemačkal nic a nechal to Menu automaticky načítat a jede to v pohodě. Nemačkej nic ,nech to načíst samo a uvidíš,že bude po problémech. Citovat
0 LucoLoss Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2012 Neviděl bych to jako problém, pokud 1) je PS3 dobře větraná 2) jsi pořád připojenej k internetu GTA IV mi to bylo schopný udělat 6x do dne při hraní online, je to rok zpátky, na podpoře už mě hnali do servisu, ale konzole funguje jak má, občas se zasekne třeba u Heavy Rainu nebo GT5, ale máš to jako s PC nebo telefonem ;) Citovat
0 plaCZEbo Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2012 Mě to spíš zarazilo. Měl jsem 2 roky XBOX360 a tam se mi to nikdy nestalo. Takže jsem si nebyl jistý, že to není třeba vadná konzole... ale teď to celkem šlape, jak jsem psal (o: Citovat
Otázka
plaCZEbo
Ahojte,dnes jsem hrál FIFU a najednou při zápase hra zamrzla a musel jsem restartovat celé PSko.Koupil jsem ho před 2 dny normálně v elektru. Tak se chci zeptat, zda to může být příznak nějakého skrýtého problému a měl bych to reklamovat.děkuji
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.