Viitaz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Čus včera sem hrál kane and lynch a dělalo to občas divný textury.... odchází grafika? nebo to muže bejt třeba poškrábaným DVDčkem nebo špatně vypálenou hrou? díky mám o to strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bcstream Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Pokud myslíš "divnými texturami" pozdější načítání textur, tak musíš hrát z HDD nebo z flashky. Trochu to přibliž, jak se to projevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 no hele i L.A noire mi to udělalo hned na začátku když deš v tý ulici tak občas sou tam takový divně barevny pruhy..a v kane and lynch kdyz sem zamiril na svetlo,delalo taky takovy divny odstiny ale to snad bude v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Viitaz
Čus včera sem hrál kane and lynch a dělalo to občas divný textury.... odchází grafika? nebo to muže bejt třeba poškrábaným DVDčkem nebo špatně vypálenou hrou? díky mám o to strach
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.