esmo Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Čao, včera večer jsem projížděl na iPadu net, zničeho nic se zakousl, chvilku jsem ho nechal, nic se nestalo...tak jsem dlouze podržel tlačítko Power. Od té doby ho už nezapnu :) Mám ho od Vánoc, tudíž reklamace je asi nejsnažší cesta, pokud je něco co bych zvládl doma, pište :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Napada me restore v itunes jestli teda jde dfu mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 jak se dostanu k dfu modu? jsem apple nováček :) musíte na mě pomalu :) EDIT: Vyřešeno, LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Taky mně to dělalo jaks to vyřešil reklamace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 nene....potžel jsem několik sekund zaráz tlačítka sleep a menu...celý se to kompletně resetlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts