Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,když už se všude na internetu spekuluje o tom jaká bude příští generace konzolí tak mě celkem překvapuje že se často a všude píše o xboxu720 což mě osdobně příjdě trochu na hlavu protže to zřejmě prameni z 360 krát 2kdežto současná řada konzoli xbox360 nese právě číslovku 360 proto že disponuje3 jádrý 6Onmpak přišel jesper a falcom ty měli 65nmale prvotní třistašedesátka měla 60nm což asi už v názvu nechali stoho jasně pramení proč se jmenuje 360 podle hw ktery v sobe má a příjde mě nelogicky aby se dalši generace nesla označení 720 že by 7 jáder 20nm?? podle mě blbost a co myslíte jak to bude podle vás?a co playstation myslíte že si ponechá to fádní číslovaní a bude další generace ps proste jak všichni čekají označena 4 nebo se přidá i náké to jméno?jako ho dostala nová ředa psp vita

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

už někde jinde jsem tuhle debatu viděl a nevyjadřoval se. Já zase někdo slyšel/četl, že 360 je to kvůli klíčovému číslu 3. Je to z prostého důvodu kdy si obyčejný neznalý kupující jde koupit nex gen konzoli a když neví tak se podívá hle ps3 a xbox 2...hmm tak asi protože je to už 3 tak bude lepší :-) takže microsoft nemohl zůstat u označení 2 aby si pak ti ,,průměrní,, kupující nemysleli že xbox je horší či starší :) vše ostatní pak nakecali jako naoko. myslím tím těch 360 stupnů :-DDD pěkná chujo--- ale chápu je.

Takže když už je 360 drží se zřejmě x 2 - 720 ale může to být i třeba uplně něco jiného

Odesláno
  Djmajklíq napsal:
Full HD si myslím,že bude mít určitě.3D tak to je stejně nahov.no.Blu ray to podle mě mít nebude.
bluray tam asi nebude,ale bude zajímavé co tam dají u třistašedesátek je ta dvd-dl s 1O giga diskama už ted na hraněmožná tam šoupnou nákou čtečku a hry budou na kartach,ve finále by to opět snížilo cenu oproti ps3 ktera bude mít určitě BL
Odesláno
  Djmajklíq napsal:
a co když normální DVD nebo žadnou? O.o ... stačí když to bude mít HDD :) a lepší propojení s pc :)

DVD? To by byla docela slušná provokace. Už i dnes vycházejí hry na více discích a v příští generaci, která bude opět náročnější na paměť, by jsi dal zastaralá DVD?

A DD only? PSP go hodně na tohle dojelo a to hry pro PSP nejsou zase tak velké. Moc lidí ani dnes nemůže stahovat 20+ GB dat.

Odesláno

DVD už kapacitou jasně nedostačuje a bude jedině hůře, nějaké karty jsou kravina, protože by byly náklady na výrobu her mnohem vyšší, než placky, download only se mi nezdá, lidi mají stále radši hmotnou hru, i když úspěch steamu je veliký...

Jako alternativu vidím jedině Blu ray, i když otázka je, zda sony nebude mít nějaký problém s licencí, jsou preci jen majitele patentu nebo ne?

Odesláno
  Zoombik napsal:
DVD už kapacitou jasně nedostačuje a bude jedině hůře, nějaké karty jsou kravina, protože by byly náklady na výrobu her mnohem vyšší, než placky, download only se mi nezdá, lidi mají stále radši hmotnou hru, i když úspěch steamu je veliký...Jako alternativu vidím jedině Blu ray, i když otázka je, zda sony nebude mít nějaký problém s licencí, jsou preci jen majitele patentu nebo ne?
Myslis ze nacpat do konzoli BR mechaniky,pak vydavat hry na BR krom toho zaplatit za licenci BR je levný?navic souperit s Sony kdo bude mit konzoli za prijatelnejsi penize na trhu
Odesláno
  deel napsal:
Myslis ze nacpat do konzoli BR mechaniky,pak vydavat hry na BR krom toho zaplatit za licenci BR je levný?navic souperit s Sony kdo bude mit konzoli za prijatelnejsi penize na trhu

Lenze co ine je na trhu s mechanikami, ako BR? Snad si nikto nemysli, ze do novej generacie Xboxu daju DVD mechaniku. To by uplne zabili :D Ved tie hry budu potrebovat velke mnozstvo dat! Potom jedine nejakym online, ale zas na druhu stranu, nie kazdy ma rychly net, aj ked ta nova generacia bude za take 3 roky. U mnohych sa to nezmeni. To by prisli o zakaznikov.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu