deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ahoj,když už se všude na internetu spekuluje o tom jaká bude příští generace konzolí tak mě celkem překvapuje že se často a všude píše o xboxu720 což mě osdobně příjdě trochu na hlavu protže to zřejmě prameni z 360 krát 2kdežto současná řada konzoli xbox360 nese právě číslovku 360 proto že disponuje3 jádrý 6Onmpak přišel jesper a falcom ty měli 65nmale prvotní třistašedesátka měla 60nm což asi už v názvu nechali stoho jasně pramení proč se jmenuje 360 podle hw ktery v sobe má a příjde mě nelogicky aby se dalši generace nesla označení 720 že by 7 jáder 20nm?? podle mě blbost a co myslíte jak to bude podle vás?a co playstation myslíte že si ponechá to fádní číslovaní a bude další generace ps proste jak všichni čekají označena 4 nebo se přidá i náké to jméno?jako ho dostala nová ředa psp vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Xbox 320 se nejmenuje 320 kvůli hardwaru. 320 je proto, že tě má pohltit tak, že bude všude kolem, ve všech 320ti stupních. Takové je oficiální vyjádření microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Xbox 320 se nejmenuje 320 kvůli hardwaru. 320 je proto, že tě má pohltit tak, že bude všude kolem, ve všech 320ti stupních. Takové je oficiální vyjádření microsoftu. Myslel si asi 360 stupňů že? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Xbox 320 se nejmenuje 320 kvůli hardwaru. 320 je proto, že tě má pohltit tak, že bude všude kolem, ve všech 320ti stupních. Takové je oficiální vyjádření microsoftu. :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 už někde jinde jsem tuhle debatu viděl a nevyjadřoval se. Já zase někdo slyšel/četl, že 360 je to kvůli klíčovému číslu 3. Je to z prostého důvodu kdy si obyčejný neznalý kupující jde koupit nex gen konzoli a když neví tak se podívá hle ps3 a xbox 2...hmm tak asi protože je to už 3 tak bude lepší :-) takže microsoft nemohl zůstat u označení 2 aby si pak ti ,,průměrní,, kupující nemysleli že xbox je horší či starší :) vše ostatní pak nakecali jako naoko. myslím tím těch 360 stupnů :-DDD pěkná chujo--- ale chápu je. Takže když už je 360 drží se zřejmě x 2 - 720 ale může to být i třeba uplně něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathers Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 360 -> 360 stupňů --> Kruh ? Který Microsoft má na zapínaní console a taky nějaká ty "kolečka" tiskne na balení Xboxu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Pro mě za mě ať se to jmenuje třeba Xbox chuj, hlavně, ať to umí hry ve Full HD, 3D a Blu ray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Pro mě za mě ať se to jmenuje třeba Xbox chuj, hlavně, ať to umí hry ve Full HD, 3D a Blu ray Full HD si myslím,že bude mít určitě. 3D tak to je stejně nahov.no. Blu ray to podle mě mít nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Full HD si myslím,že bude mít určitě.3D tak to je stejně nahov.no.Blu ray to podle mě mít nebude.bluray tam asi nebude,ale bude zajímavé co tam dají u třistašedesátek je ta dvd-dl s 1O giga diskama už ted na hraněmožná tam šoupnou nákou čtečku a hry budou na kartach,ve finále by to opět snížilo cenu oproti ps3 ktera bude mít určitě BL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Blu ray to podle mě mít nebude. A aku mechaniku by to malo mat podla teba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 s 720 stupni budou mít co vysvetlovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 A aku mechaniku by to malo mat podla teba? a co když normální DVD nebo žadnou? O.o ... stačí když to bude mít HDD :) a lepší propojení s pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jo, moje chyba, 360 stupňů, ne 320, jsem nějakej zblblej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 a co když normální DVD nebo žadnou? O.o ... stačí když to bude mít HDD :) a lepší propojení s pc :) DVD? To by byla docela slušná provokace. Už i dnes vycházejí hry na více discích a v příští generaci, která bude opět náročnější na paměť, by jsi dal zastaralá DVD? A DD only? PSP go hodně na tohle dojelo a to hry pro PSP nejsou zase tak velké. Moc lidí ani dnes nemůže stahovat 20+ GB dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Kdyby byla jedina moznost,formou "zaplat a stahni" to by to xko asi zabilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 DVD už kapacitou jasně nedostačuje a bude jedině hůře, nějaké karty jsou kravina, protože by byly náklady na výrobu her mnohem vyšší, než placky, download only se mi nezdá, lidi mají stále radši hmotnou hru, i když úspěch steamu je veliký... Jako alternativu vidím jedině Blu ray, i když otázka je, zda sony nebude mít nějaký problém s licencí, jsou preci jen majitele patentu nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Sony je pouze součástí konsorcia, které se stará o licenci BR. Rozhodně tam nemá takové slovo, aby dokázala zabránit něčemu takovému. Když bude zájem ze strany MS, bude BR mít. Ale je možné, že se bude snažit o nějaký vlastní formát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Stejně to bude zastaralý hned jak to vyjde tak je jedno jakou to bude mít mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 otazkou je jestli se oplati microsoftu za tu licenci zaplatit levne to nebude,xbox taky zaujmul cenou oproti ps3 myslim ze si to bude chtit udrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Stejně to bude zastaralý hned jak to vyjde tak je jedno jakou to bude mít mechaniku Co ma byt zastarale? Nova generacia konzol? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 DVD už kapacitou jasně nedostačuje a bude jedině hůře, nějaké karty jsou kravina, protože by byly náklady na výrobu her mnohem vyšší, než placky, download only se mi nezdá, lidi mají stále radši hmotnou hru, i když úspěch steamu je veliký...Jako alternativu vidím jedině Blu ray, i když otázka je, zda sony nebude mít nějaký problém s licencí, jsou preci jen majitele patentu nebo ne?Myslis ze nacpat do konzoli BR mechaniky,pak vydavat hry na BR krom toho zaplatit za licenci BR je levný?navic souperit s Sony kdo bude mit konzoli za prijatelnejsi penize na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Myslis ze nacpat do konzoli BR mechaniky,pak vydavat hry na BR krom toho zaplatit za licenci BR je levný?navic souperit s Sony kdo bude mit konzoli za prijatelnejsi penize na trhu Ne levný, ale rozhodně levnější, jak vymyslet vlastní formát a zajistit jeho výrobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Myslis ze nacpat do konzoli BR mechaniky,pak vydavat hry na BR krom toho zaplatit za licenci BR je levný?navic souperit s Sony kdo bude mit konzoli za prijatelnejsi penize na trhu Lenze co ine je na trhu s mechanikami, ako BR? Snad si nikto nemysli, ze do novej generacie Xboxu daju DVD mechaniku. To by uplne zabili :D Ved tie hry budu potrebovat velke mnozstvo dat! Potom jedine nejakym online, ale zas na druhu stranu, nie kazdy ma rychly net, aj ked ta nova generacia bude za take 3 roky. U mnohych sa to nezmeni. To by prisli o zakaznikov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 vslastni specifickej format =specificka mechanika coz je blbostkupovat licenci na BR do new xboxu v takovem pripade bych to videl tak, ze xbox bude drahsi nez pscoz se me moc nezda vzhledem ktomu ze xbox mel strategii vzdy zaujmout cenou oproti ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deel Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 kdo si pamatuje Segu pamatuje i "kazetky"s hrama.Pak to bylo zastíněno CD.Možná by se ktomu mohl někdo vrátit,ve formě vysokokapacitníchNáklady na vyrobu minimalní. beztak by to dělala externí firma formou vyběrového řízení"Čína" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.