Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

prosim poradte pri kupe PS

Reddevilko77

Recommended Posts

Caute chalani... icon_e_smile.gif

Chcel by som vas poprosit o par rad pri kupe Ps3 nakolko som tu novy.Neviem ci som vobec dal toto do dobrej sekcie.Som majitelom xbox 360 ktory bezne vyuzivam len na offline hranie.Vedel by mi niekto povedat ake je online hranie u PS3?co velkost komunity?som niekolko rocny hrac fify a rad by som zacal hravat online...chcel by som pocut nazory skusenych najitelov PS3...ci kupu nebudem lutovat icon_e_biggrin.gificon_e_biggrin.gif i ked si myslim ze tu na fore su hraci asi len na pskach hehe...dakujem icon_e_biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute chalani... icon_e_smile.gif

Chcel by som vas poprosit o par rad pri kupe Ps3 nakolko som tu novy.Neviem ci som vobec dal toto do dobrej sekcie.Som majitelom xbox 360 ktory bezne vyuzivam len na offline hranie.Vedel by mi niekto povedat ake je online hranie u PS3?co velkost komunity?som niekolko rocny hrac fify a rad by som zacal hravat online...chcel by som pocut nazory skusenych najitelov PS3...ci kupu nebudem lutovat icon_e_biggrin.gificon_e_biggrin.gif i ked si myslim ze tu na fore su hraci asi len na pskach hehe...dakujem icon_e_biggrin.gif

Zdar chalan.Od doby kdy jsem dostal :ban: na xko jsem dostal od manželky ps3 slim.Mám ho výhradně na hraní on line,kupuji si výhradně hry které chci hrát on-line a taky exkluzivity a na ps3.komunita je si myslím docela slušná.A navíc s ps3 hraješ zadara neplatíš MS hříšné prachy.Jen mě štve že Sony nemá vyladěný komunikaci mezi přáteli jako je to u xka ale na to si člověk zvykne.Pokud můžu doporučit určitě jdi do toho :bash: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu