Reddevilko77 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Caute chalani... Chcel by som vas poprosit o par rad pri kupe Ps3 nakolko som tu novy.Neviem ci som vobec dal toto do dobrej sekcie.Som majitelom xbox 360 ktory bezne vyuzivam len na offline hranie.Vedel by mi niekto povedat ake je online hranie u PS3?co velkost komunity?som niekolko rocny hrac fify a rad by som zacal hravat online...chcel by som pocut nazory skusenych najitelov PS3...ci kupu nebudem lutovat i ked si myslim ze tu na fore su hraci asi len na pskach hehe...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Caute chalani... Chcel by som vas poprosit o par rad pri kupe Ps3 nakolko som tu novy.Neviem ci som vobec dal toto do dobrej sekcie.Som majitelom xbox 360 ktory bezne vyuzivam len na offline hranie.Vedel by mi niekto povedat ake je online hranie u PS3?co velkost komunity?som niekolko rocny hrac fify a rad by som zacal hravat online...chcel by som pocut nazory skusenych najitelov PS3...ci kupu nebudem lutovat i ked si myslim ze tu na fore su hraci asi len na pskach hehe...dakujem Zdar chalan.Od doby kdy jsem dostal :ban: na xko jsem dostal od manželky ps3 slim.Mám ho výhradně na hraní on line,kupuji si výhradně hry které chci hrát on-line a taky exkluzivity a na ps3.komunita je si myslím docela slušná.A navíc s ps3 hraješ zadara neplatíš MS hříšné prachy.Jen mě štve že Sony nemá vyladěný komunikaci mezi přáteli jako je to u xka ale na to si člověk zvykne.Pokud můžu doporučit určitě jdi do toho :bash: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Třeba jako hry BF3,CoD MW3,BBC2 hraje spoustu moc čechu a slovaku,,většina ma i headsety! Myslím že parta je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reddevilko77 Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 ja uvazujem mat doma 2 konzoly...xbox 3560 uz mam,ale to bude len na offline hranie....a PS3 by mi bolo na online hranie....islo mi len viac menej o komunitu..inac na PS3 ma tiez taky chat a posielanie sprav ako xbox360?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ano Ano Ano. Chat přes headset jak ve hře tak jen v menu na pokec,,spravy a invaity to je samozřejmost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reddevilko77 Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 bez headsetu sa pisat neda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 No v menu jo... ale při hře moc ne :D :D :D :D proste hraješ a ješte si psat to je des :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.