daneva Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nevíte někdo o flasherovi z Brna? Na foru jsem našla dva, ale ani jeden mi neodpovídá :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Procházela jsi tenhle topic ? http://console-forum.net/tema/48428-mapa-flasheru-x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 samozřejmě - a ti co jsou tam z Brna absolutně nereagují na jakékoliv kontaktování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 baksisigl Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 čau,zkus Costha,musiš ale vyčkat,určo se ozve8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
daneva
Nevíte někdo o flasherovi z Brna? Na foru jsem našla dva, ale ani jeden mi neodpovídá :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.