Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Připojení k wifi.

snakee

Otázka

Zdravim mam takový problém jelikož už dlouho mam modem od O2 takže sem do dneška nepotřeboval připojit na nějakou wifinu takže sem na to ani nekoukal ale dnes jsme se přestěhovali a mam tu jednu wifinu od majitele domu na mým netbooku sem se vpoho připojil no luxus rychlost stahování 0,5 MB /s no a teď sem se chtěl připojit i tady na mým Notebooku ale co nevidim vyskočilo mi tam todle a wifiny se mi neukázaly ... a já nevim co snim vim že jednou sem byl u kámoše a on to zkoušel nějak udělat aby se ukázali pak dal nějakou zkratku a opravdu se ukázali ale teď opravdu nevim tak se vás ptám nevíte nějakou zkratku nebo něco čim by mi tam vyskočili normal ty wifiny? prosim vás..

wifif.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ach jo, máš tam přece všechno napsané, a navíc v češtině...

Buď použij příslušný software, který máš nainstalovaný k wifi kartě, nebo spusti zmíněnou službu.

Na správu služeb se dostaněš přes start->spustit->services.msc

Až tu službu spustíš, ověř jestli máš zatrženo "Konfigurovat nastavení bezdrátové sítě pomocí systému Windows" na kartě Bezdrátové sítě ve Vlastnostech bezdrátových připojení k síti.

Žádná zkratka na to není, kámoš zřejmě použil zkratku na zapnutí wifi adaptéru..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu