petan0801468625170 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Poraďte jak mám provést migraci z UK účtu na CZ. Postupoval jsem podle návodu: XBOX - Accounts - Manage Account Region ale nikde nemůžu najít položku MANAGE ACCOUNT REGION. Mám nový DASHBOARD (prosinec 2011). Poradíte někdo? Měl někdo stejný problém ? "ještě předpokládám, že změnu dělám přímo v xboxu a ne na PC" Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Tak ji udělej na xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Na stránkách Facebooku se mi dostalo odpovědi, že migrace byli uplně zrušený (už ani jednou za rok). Jediná možnost je prej je ukecat na lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan0801468625170 Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 na xbox.com taky nejde... zkusím zavolat na linku... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wit.cz Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 dej pak vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan0801468625170 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 tak jsem volal na helplinku.... nejde to. Takže buď si otevřít nový účet anebo počkat až se budou zase otvírat nové regiony (nové státy, které ještě nemají svůj xbox live). Pak se opět nabídne možnost migrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.