PluckyCoykuba Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Jaký máte nazor na tuhle hru?Chci si ji pořizovat a nevím jestli ta hra za to stojí byla by to moje první hudební hra. A jestli bych jsi ji užil a jestli není moc těžká pro nováčka? Děkuji moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Rozhodně nelituju koupě. Ale rozhodně jdi do dvojky než do jedničky. Je daleko víc promakaná a podle mě má i lepší songy. Každopádně pro nováčka to neni nic těžkýho. Já jsem sice začal na hard ale to jen protože jsem to měl osahaný z Guitar Hera.. Jinak je tam asi 5 obtížností, z čehož ty první zvládne opravdu každej. Jestli si ji užiješ to nevim, je na tobě jakej styl hudby poslouháš a jestli tvým uším ladí metal tak si DJ hero asi moc neužiješ. Já tenhle styl hudby miluju a při hraní na tom pultíku tě to vtáhne dovnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PluckyCoykuba Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Taky styl hudby se mi libi tak to jsem rad tak určitě kupuji díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej89 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Čau kluci, chci se zeptat, jestli je možnost hrát s mixakem i kytarou najednou(mutliplayer) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 na youtube jsou nějaký videa na kterejch je kytara a mix. pult zárověň takže ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej89 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jasně, par videi jsem videl, ale v ktere hre to jde? (dj hero 1,2,guiatar hero 1,2,3,4,5)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Jde to v DJ Hero 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.