Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP vs. NINTENDO DS

Varess

Otázka

Ahoj,chci si udělat takové vánoce v lednu a chtěl bych si koupit nějakou herní konzoli,rozmýšlím se nad PSP 3000 nebo nintendo DS Lite.Zatím rozhodně vede PSP kvůli většímu displeji,lepšímu držení(u nintenda mi moc nesedí ta "vyklápěcí" konstrukce),mnohem levnějším hrám(těžko by mi rodiče dávali litra na novou hru na nintendo).Ale chtěl bych se zeptat jak jsou na tom tyhle 2 zmíněné konzole s grafikou,na nintendu jsem měl možnost nějakou chvíli hrát a grafika vypadala dobře,ale PSP jsem měl možnost v rukou čistě jenom držet a nehrál jsem na něm.Když se podívám na některé screeny z některých her tak někde to vypadá že psp má příšernou "kostičkovanou" grafiku a na některých screenech to zase vypadá jako překrásná čistá grafika,takže nevím co si myslet.Raději bych totiž přežil nintendo s jejich nádhernou grafikou než psp s nějakou špatnou grafikou.Mohl by mi někdo říct jestli jsou tyhle v grafice a taky třeba v dostupnosti(počtu) her na tom stejně?či která je na tom hůře.Když to tak po sobě čtu tak je to skoro slohovka tak se za to omlouvám ale tohle je docela rozhodující,moc díky těm co to dočetli dokonce a odpoví

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

čau, tak zrovna také sháním nds ale spíše DSi, lite už bych asi nebral jen za pěknou cenu :-) psp jsem mě ale to už je doba, takže nevím jak jsou hry na tom dnes. Takže občas se našla opravdu kostičková sračka ale i pěkné kusy, jinak já zase nds neviděl v akci. Jenže jsem takovej plošinkovej maniak, takže mě to velmi táhne k mariovi :)

Jinak sám se musíš rozhodnout jaké hry preferuješ, navíc jak říkáš psp hry jsou levnější ale zase dle mého jich není tolik kvalitních....Většinou si stejně handel pořízuješ jen kvůli pár titulům....

Odkaz ke komentáři

• 0

To je pravda,pořídil bych si ho hlavně kvůli pár titulům.Nejvíc hraju NFS(mám doma všechny díly na pc) a taky nějaký střílečky,co jsem se třeba díval tak screeny z nějakých nových akčn'áků vypadaly moc dobře ale zase NFS most wanted vypadalo jako pár kostiček na displeji,vím že se musím sám rozhodnout ale chci jen poradit od zkušenějších

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem měl jen PSP a NDS jsem neměl, takže ti nemohu říct, které by sis měl koupit a které je lepší. S tou grafikou na PSP, některé hry mají kostičky, však to taky není PC. Hodně her má pěknou grafiku, jako GT, Patapon, GOW apod, ale o grafice to ani tak není jako spíše o hratelnosti daných her, a těch dobrých her na PSP je požehnaně. Taky by tě mohlo zajímat, že si můžeš do PSP hodit emulátor a hrát pokemony i toho maria. PSP se dá flashnout takže nemusíš utrácet za hry a teš už ani moc her vycházet už nebude, když vychází VITA, no a na NDS aspoň na to starší lze taky udělat nějakou úpravu a nebudeš moct kupovat hry.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu