=Trolik= Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Mam nove udelany RGH s FSD 2.2 a DB Metro. Pokud nahraju hru pres ftp z pc na hdd xka tak vse bezi v pohode, hra se naskenuje a mam ji v library, ale pokud dam primo v FSD Utility Extract DVD a vlozim dvd s Fable3 tak se mi nakopiruje na hdd rozbalene, naskenuje se ale pri spusteni na me vyskoci hlaska fatal crash itercepted a vrati se to do FSD to same to udela i kdyz z FSD manageru pustim default.xex. Nevite co delam spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Stahni FSD instalator a zkus to vsechno nainstalovat ,jestli tam neni nekde chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Mě se to občas satne ve hře, třeba u Rage při závodu vyskočila hláška Fatal crassh intercepted a skočí do FSD ale stalo se mi to u více her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Nainstaluj si rovnou nový FSD : http://www.elitemodscene.com/index.php/forum/43-xbox-360-homebrew/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 U pár se mi ten Crash taky objevuje - nemůže sem někdo napsat (nebo odkázat na) návod, jak nainstalovat nebo jen přeinstalovat FSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.