=Trolik= Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2011 Mam nove udelany RGH s FSD 2.2 a DB Metro. Pokud nahraju hru pres ftp z pc na hdd xka tak vse bezi v pohode, hra se naskenuje a mam ji v library, ale pokud dam primo v FSD Utility Extract DVD a vlozim dvd s Fable3 tak se mi nakopiruje na hdd rozbalene, naskenuje se ale pri spusteni na me vyskoci hlaska fatal crash itercepted a vrati se to do FSD to same to udela i kdyz z FSD manageru pustim default.xex. Nevite co delam spatne? Citovat
Quicksilver Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2011 Stahni FSD instalator a zkus to vsechno nainstalovat ,jestli tam neni nekde chyba. Citovat
Mígl Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2011 Mě se to občas satne ve hře, třeba u Rage při závodu vyskočila hláška Fatal crassh intercepted a skočí do FSD ale stalo se mi to u více her.. Citovat
toro Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2011 Nainstaluj si rovnou nový FSD : http://www.elitemodscene.com/index.php/forum/43-xbox-360-homebrew/ Citovat
Silas Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 U pár se mi ten Crash taky objevuje - nemůže sem někdo napsat (nebo odkázat na) návod, jak nainstalovat nebo jen přeinstalovat FSD? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.