siki Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Nazdar vsem vim ze uz to tady je ale chtel jsem se zeptat jede to nekomu vubec? a jestli jo tak poslete pls odkaz a jeste jak jste to dali do psp a co do jakych slozek prosim moc by se mi to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 mno jooo...ja to pouzivam uz asik 3 mesice a fpohode mi to slape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 tak pls posli jak to mas ulozene v psp game a posli kde si to ztahl pls moc pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 mno jooo...ja to pouzivam uz asik 3 mesice a fpohode mi to slape :) pls posli mi jak to mas v psp udelane abych to zpustil tak sorry za to ze psiu tolikrat po sobe doufam ze nedostanu body:D:D:D:D ne v pohode priste napisu nebudu psat tak po sobe :D:D::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 mno mam to myslim v psp/game150 a tam mam ty soubory ***.cosi a ***%.cosi toe myslim secko...presnej napisu az budu doma na pc!! zatim zkus toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 mno mam to myslim v psp/game150 a tam mam ty soubory ***.cosi a ***%.cosi toe myslim secko...presnej napisu az budu doma na pc!! zatim zkus toto jj diky pak pokud mozno az to budes mit 100% tak napsi aby to fungovalo pokud to ale rozjedu tak dam vedet diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 sthni si nejnovější verzi 3.3.3 a dej ji do PSP/GAME to ti určitě pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 sthni si nejnovější verzi 3.3.3 a dej ji do PSP/GAME to ti určitě pojede jj tu sem mel a mel sem jich vic ale uz nic uz mi to jede v pohode ale neprihlasim se musim si koupit ty tlacitka pod display nemuzu stisknoput select abych se prihlasil jinak by to jelo ale diky pls LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schoking Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 ja to vcera rozjel na slimu 3.60 m33 akorat sem musel chvilku laborovat s AP-ckem aby bylo vse automatic v psp a uz ficim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekgrimm Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 no zdar ja mam z afkimem problem v tom že vobcas rika ze je blby heslo ci co delam to vse znova a zase furt bly heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 psl jak jste to rozjeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.