brendnpeto Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Čaute, stále nemôžem prísť na to, ktorým tlačítkom sa mám postaviť zo zeme :? Napriklad protivník stojí nadomnou a ja mám čas sa zdvihnúť, ale neviem ktorým tlačítkom... tak postláčam všetky a on sa niekedy zdvihne :cheesygrin: Vie niekto poradiť prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Zmáčknutím levé páčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Díky moc, hned je to lepšie ;) A ešte sa chcem opýtať, ked dám páku, tak pridávam na sile otáčaním pravej páčky? Je jedno do ktorého smeru? To vyzerá ako keby som ho iba držal, ešte sa mi nepodarilo, pákou zvíťaziť... Ako na to? A ked som na ňom, tak on ho niekedy chytí za lokeť, niekedy rameno, aj to sa dá nejak vybrať, že čo mu chcem "lámať" Napríklad aj škrťiť, alebo niečo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Díky moc, hned je to lepšie ;)A ešte sa chcem opýtať, ked dám páku, tak pridávam na sile otáčaním pravej páčky? Je jedno do ktorého smeru? To vyzerá ako keby som ho iba držal, ešte sa mi nepodarilo, pákou zvíťaziť... Ako na to? A ked som na ňom, tak on ho niekedy chytí za lokeť, niekedy rameno, aj to sa dá nejak vybrať, že čo mu chcem "lámať" Napríklad aj škrťiť, alebo niečo... jo to by mě taky zajímalo,jen jednou se mi tak povedlo vyhrát z cca 400 zápasů,takže sem měl takové menší vánoce:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Díky moc, hned je to lepšie A ešte sa chcem opýtať, ked dám páku, tak pridávam na sile otáčaním pravej páčky? Je jedno do ktorého smeru? To vyzerá ako keby som ho iba držal, ešte sa mi nepodarilo, pákou zvíťaziť... Ako na to? A ked som na ňom, tak on ho niekedy chytí za lokeť, niekedy rameno, aj to sa dá nejak vybrať, že čo mu chcem "lámať" Napríklad aj škrťiť, alebo niečo... Páky má každý zápasník jiný stejně jako v realitě, hodně závisí v jaký pozici na něm / pod ním jsi, máš dvě možnosti většinou z každé pozice buď zmáčknutí Pravé páčky nebo Držením LB + zmáčknutí pravé páčky Stím ti asi moc neporadím, ale směr točení by měl být udajně jedno jaký - nejlépe směr ve kterém se v podstatě páka provádí.... sám UFC hraju dost dlouho ale na páku proti NPC jsem ještě nevyhrál :) Pro mě naprosto nedatelnej achievment ,,Porazit NPC na Hard obtížnost submissionem (pákou, škrcením..) do 60s´´ když nedám submission ani NPC na nejlehčí obtížnost v posledním kole s minimální výdrží :) jo to by mě taky zajímalo,jen jednou se mi tak povedlo vyhrát z cca 400 zápasů,takže sem měl takové menší vánoce:-D jo já když vyhrál na submission tak jenom proti kámošům.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 No idem skúšat, díky moc za rady 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 každopádně je to hodně dobrá hra,dost mě baví a už se těším na nový díl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Jj je to super hra... No jak som točil, tak som točil, ale páka stále bez pohybu :? Ked dáte páku, tak okrem toho že točíte pravou páčkou, tak aj držíte stlačené nejaké tlačítko? Alebo s lavou páčkou pritom nerobíte nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 každopádně je to hodně dobrá hra,dost mě baví a už se těším na nový díl:) UFC 3 bude hodně luxusní díl ;) Ked dáte páku, tak okrem toho že točíte pravou páčkou, tak aj držíte stlačené nejaké tlačítko? Alebo s lavou páčkou pritom nerobíte nič? točíš pravou páčkou? pohyb tam je, ale tu páku nikdy nedotáhne kvůli výdrži právě :/ byl bych rád kdyby se tu našel hráč, kterej by nám stim pomohl :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ano, pravou páčkou točím jak o život a aj na najlahšej úrovni na začiatku zápasu sa mu ruka ani nepohne a za chvilku sa mi vyšmykne :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 to já ho vždycky shodím,rozmlátím mu ksicht že má tak čtvrtinku celkové výdrže,krve po ringu jak sviňa a přesto mu tu ruku nezlomím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Páky má každý zápasník jiný stejně jako v realitě, hodně závisí v jaký pozici na něm / pod ním jsi, máš dvě možnosti většinou z každé pozice buď zmáčknutí Pravé páčky nebo Držením LB + zmáčknutí pravé páčkyStím ti asi moc neporadím, ale směr točení by měl být udajně jedno jaký - nejlépe směr ve kterém se v podstatě páka provádí.... sám UFC hraju dost dlouho ale na páku proti NPC jsem ještě nevyhrál :) Pro mě naprosto nedatelnej achievment ,,Porazit NPC na Hard obtížnost submissionem (pákou, škrcením..) do 60s´´ když nedám submission ani NPC na nejlehčí obtížnost v posledním kole s minimální výdrží :) jo já když vyhrál na submission tak jenom proti kámošům.... :D ohledně páka a achievemntu. Je to velmi jednoduché. Já osobně kroutím ve směru hodinových ručiček. Jako první krok musíte zapnout bary sily v menu (Stamina bar?) Nejsem si jistý ale takhle nějak. Pak vidíte soupeřovo dech a váš. Páky ovláda každý jinak. Nejlepší v těžké váze(Heavyweight) Je Frank Mir a Minotauro Nogeira. Je to velmi lehké. Vemte si jednoho z nich a proti sobě třeba Lesnara. Běžte k němu drž te LB a dejte clinch(pravou páčkou do něj) Hned po té Stále držte LB a zmáčkněte Pravý analog na páku. Hodí mu Flying Armbar. NIC NEDELEJTE ! Počkejte až lesnarovo dech půjde cca do půlky a po té opět držte LB a zmáčkněte páku čímž se dostanete do druhé do Triangle Choke. Teď už je to jen na vás ! Pusťte LB a kruťte ( puštění LB je proto, protože hodně lidí zběsile kroutí což se trošku musí musí to být rychlý ale musí to být i kruhy ! a hodně lidí mačká Pravý analog čímž se dostane na další páku ale to vy už nechcete !) .. Páky jsou velmi ale velmi učinná zbraň. Když potkám s prominutím lidi jako vy na netu tak ukončím zápas do 5s protože udělam přesně tohle a pokaždé je hned upačím. Je to lehké ale musíte koukat na DECH a SPRAVNE KROUTIT. Pokud by ste chtěli poradit více Můj GT : MMA PESA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 ohledně páka a achievemntu. Je to velmi jednoduché. Já osobně kroutím ve směru hodinových ručiček. Jako první krok musíte zapnout bary sily v menu (Stamina bar?) Nejsem si jistý ale takhle nějak. Pak vidíte soupeřovo dech a váš. Páky ovláda každý jinak. Nejlepší v těžké váze(Heavyweight) Je Frank Mir a Minotauro Nogeira. Je to velmi lehké. Vemte si jednoho z nich a proti sobě třeba Lesnara. Běžte k němu drž te LB a dejte clinch(pravou páčkou do něj) Hned po té Stále držte LB a zmáčkněte Pravý analog na páku. Hodí mu Flying Armbar. NIC NEDELEJTE ! Počkejte až lesnarovo dech půjde cca do půlky a po té opět držte LB a zmáčkněte páku čímž se dostanete do druhé do Triangle Choke. Teď už je to jen na vás ! Pusťte LB a kruťte ( puštění LB je proto, protože hodně lidí zběsile kroutí což se trošku musí musí to být rychlý ale musí to být i kruhy ! a hodně lidí mačká Pravý analog čímž se dostane na další páku ale to vy už nechcete !) .. Páky jsou velmi ale velmi učinná zbraň. Když potkám s prominutím lidi jako vy na netu tak ukončím zápas do 5s protože udělam přesně tohle a pokaždé je hned upačím. Je to lehké ale musíte koukat na DECH a SPRAVNE KROUTIT. Pokud by ste chtěli poradit více Můj GT : MMA PESA jo s tím ukončením věřím,kolikrát se mi to stalo v kariéře,natěšený na zápas bum a konec:D každopádně dík za návod,snad to nějak zvládnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 ohledně páka a achievemntu. Je to velmi jednoduché. Já osobně kroutím ve směru hodinových ručiček. Jako první krok musíte zapnout bary sily v menu (Stamina bar?) Nejsem si jistý ale takhle nějak. Pak vidíte soupeřovo dech a váš. Páky ovláda každý jinak. Nejlepší v těžké váze(Heavyweight) Je Frank Mir a Minotauro Nogeira. Je to velmi lehké. Vemte si jednoho z nich a proti sobě třeba Lesnara. Běžte k němu drž te LB a dejte clinch(pravou páčkou do něj) Hned po té Stále držte LB a zmáčkněte Pravý analog na páku. Hodí mu Flying Armbar. NIC NEDELEJTE ! Počkejte až lesnarovo dech půjde cca do půlky a po té opět držte LB a zmáčkněte páku čímž se dostanete do druhé do Triangle Choke. Teď už je to jen na vás ! Pusťte LB a kruťte ( puštění LB je proto, protože hodně lidí zběsile kroutí což se trošku musí musí to být rychlý ale musí to být i kruhy ! a hodně lidí mačká Pravý analog čímž se dostane na další páku ale to vy už nechcete !) .. Páky jsou velmi ale velmi učinná zbraň. Když potkám s prominutím lidi jako vy na netu tak ukončím zápas do 5s protože udělam přesně tohle a pokaždé je hned upačím. Je to lehké ale musíte koukat na DECH a SPRAVNE KROUTIT. Pokud by ste chtěli poradit více Můj GT : MMA PESA\Díky ale nějak se mi pořád nedaří :/ Přidal jsem si tě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Jo to jsi Ty ? Promin já to zrušil zkus znovu ale já koukal ty máš silver ne ? to ti stejně nemůžu ukazat nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Tiež díky moc za podrobný návod, pôjdem skúsiť... Inak ešte by ma zaujímalo na čo slúžia tie "g" body, či co to je? Pozerám, že v podpise ich máš práve 9,870... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 To je za achievementy. Je to Gamer score. není to k ničemu ale každá zakladní hra ma 1000G + plus někdy DLC. Pro mě je to dobré v tom, že když hru dohraju a nevím co sní dělam achievemnty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Aha, diky... Inak skusal som tie paky, ale nejak mi to stale nejde. Asi robim niečo zle, alebo ja neviem :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Tak po půl roce co tu hru mám cca konečně umim páky :D musíte nechat soupeře co nejvíce ubrat staminu a pak hodit nějakou páku a nemusíte kroužit, ale stačí opravdu rychle třeba kmitat s pravou páčkou, točením dám páku pouze proti CPU na lehkou úroveň a i tak bych tu páčku asi urval... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Věř mi, že kroutit musíš ! .. proti člověkovi bys to nedal .. ukroutil bych tě .. Musí se dělat kruhy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Nemusí se, jde tam o nějakej ten pohyb a tenhle je pro mě osobně rychlejší... někdo zvládne točit rychlejš, ale stačí kmity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 I v samotném manualu je napsano kroutit .. to je jedno ..:) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Je to jedno.. když to jde obojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 jak mam na neho skocit kdyz lezi na zemi ...porad mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 jak mam na neho skocit kdyz lezi na zemi ...porad mi to nejde Jdi k němu co nejblíž a dej pravy analog ve směru kde on leží ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.