Mušák Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ahoj, pohl by mi někdo poradit, jak mám udělat DW z cfw 3.55 na 3.41 ? Mám na to přímo i dongle, ale návod jsem ztratil. Dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 S tim donglem to byla instalce pres servisní menu a nainstaloval si jakoby 3.56, ale kromě čísla to byl 3.41(když ten návod vyšel tak 3.56 ještě nebyl). Tet už nepotřebuješ dongle a uděláš to pomocí QA flagu http://www.ps3hax.net/2011/06/qa-flag-downgrade-firmware-3-55-to-3-413-15-tutorial/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 to vím, že to jde pomocí QA flag, ale prej si přes to někdo bricknul konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 tohle je "officialni" cesta k downgradu. věř že je větší šance bricknout to pomocí servisního menu než pomocí QA flagu. jinak já o žádným bricku neslyšel. možná to byl někdo kdo akorát nepostupoval podle návodu(a těch se najde hodně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Už to mám.Servisní menu je taky od sony, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 tj ale FW kterej instaluješ neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.