brendnpeto Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Čaute, mám nový Xbox a na začiatku pri vytváraní profilu mi to mám pocit napísalo, že mám na mesiac Gold účet zdarma (po anglicky viem minimálne) Ako je to pri kúpe nového Xboxu? A kde si môžem pozreť, že či mám free účet, alebo GOLD... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Každý xbox lze celkem třikrát zaregistrovat na Xbox live, přičemž vždy získáš Gold členství zdarma. Podmínkou je pouze vytváření účtu přímo v xboxu, nikoli jen přes webové rozhraní. Takže nový xbox také budeš moci celkem třikrát registrovat s měsíčním gold zdarma (třikrát registrovat, tj. vytvořit tři různé účty). Zjistíš to v info po přihlášení na live nebo na www.xbox.com, měl bys tam mít napsáno gold membership a do kdy to platí (datum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brendnpeto Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Aha, díky za info... A keby som si kúpil GOLD, tak to budem mať na celý Xbox, alebo iba na jeden účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brendnpeto Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 A ešte by ma zaujímalo na čo slúžia tie Microsoft points? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brendnpeto
Čaute, mám nový Xbox a na začiatku pri vytváraní profilu mi to mám pocit napísalo, že mám na mesiac Gold účet zdarma (po anglicky viem minimálne)
Ako je to pri kúpe nového Xboxu?
A kde si môžem pozreť, že či mám free účet, alebo GOLD... Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.