lamiker Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Zdravím chci se zeptat jestli je možné koupit si USB internet (co je do NoteBooku) překopat koncovku na tu maličkou PSP ? :) Možná je to pitomost ale zajímá mě to pač ne vždycky všude je wifi .. tak mě napadlo jestli nejde strčit do PSP internet natvrdo .. Díky za odpověď .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 myslim si ze to nejde... je to pitomost.. překopat koncovku usb na tu do psp :D vy se porad snazite udělat z psp počítač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Aha a ten software, pomocí kterého se připojuješ na ntb nainstaluješ do PSP jak ? Ne nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamiker Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Aha .. ok jen jsem se zeptal .. PSVita to tak ale má že ? Internet 3G ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Samozřejmě podle verze, kterou si koupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lamiker
Zdravím chci se zeptat jestli je možné koupit si USB internet (co je do NoteBooku) překopat koncovku na tu maličkou PSP ? :)
Možná je to pitomost ale zajímá mě to pač ne vždycky všude je wifi .. tak mě napadlo jestli nejde strčit do PSP internet natvrdo ..
Díky za odpověď ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.