Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zvuk z ps3 do sluchátek?

Reaktor1468627219

Otázka

Zdravím ve spolek, potřeboval bych poradit ohledně zvuku. Uvažuji o koupi ps3 a to tak že mě dělí od nákupu jen případný problém se zvukem.

Potřebovalbych vědět zda je možné propojit ps3 s bezdrátovými sluchátky. Psš má vlastně jen optická výstup, no aluchátka mám s 3,5mm jackem. Je třeba nějaký převodník, nebo redukce přez kterou to pojede?

Chtěl bych ps3 připojit k dataprojektoru, který bohužel neumí zvuk z HDMI konektoru takže řeším tento problém. Přinejhorším bych hrál na plazmě, ale plazma 106cm a projektor 200cm obraz je přece jen rozdíl.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak jsem to nakonec vyřešil sám. Ps3 jsem koupil a zvuk se dá přepnout zvlášť, mimo hdmi do toho speciálního kabelu co má PS3 vedle hdmi. Takže vše funguje jak má.

Jen jsem trošku zklamán z ovládání her. Mám hodně odehráno na pc s klasikou myší, ale tohle je tragédie. Dá se to naučit rychle? Myslím střílečky ovládat ovladačem od PS3? Díky. :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
Spíš mě zajímalo jestli lze ovládat střílečku přes ovladač tak rychle a přesně jako s myší u pc? Je mě jasný že to chce čas a že tak dobrej jako trotlos nikdy nebudu :bash:.

FPS na PS3 jsou znatelně pomalejší než na PC. Tzn ne Sisaxu nikdy nebudeš tak rychlý jako s myší na PC, ale zase ostatní na tom jsou stejně :), takže to vyjde nastejno.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu