mafr Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 ČUS LIDI HELE POTŘEBOVAL BYCH SE JEŠTĚ NA NĚCO ZEPTAT HELE MÁM PODOBNOU TELEVIZI JAKO JE TAHLE : CRT myslíte že k tomu pude připojit PS3? jestli jo tak jak? dikec moc!!!:!::!::!::!::? NO jó hele víte co já si to koupim a my stavíme barák tak a oni ?rodiče? chtějí koupit novou tak když tak potom ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Připojit konzole k CRT televizi půjde určitě. Ovšem dnešní generace konzolí je zaměřena především na moderní TV, takže občas se objeví nějaké problémy typu nečitelné texty, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 a hlavně budeš hrát v opravdu skvělý kvalitě, to už rači použí monitor od pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 ještě se koukni jestli má zezadu alespoň SCART. pokud má jen anténu tak to taky neni ztracený protože existuje dokonce i officiální redukce na anténu od SONY(vydala se k UK vezi PSone http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Playstation-PSone-RF-Aerial-TV-cable-/320808342769?pt=UK_Video_Games_Cables_and_Adaptors&hash=item4ab1aad4f1). Ale jak píše Nanaki, texty se na tom nedaj skoro číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 LoL, vem tu televizi a hod ji ze skaly a sezen si nakej monitor vetsi, je to skoro zadarmo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafr Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 JÁ myslim že to nebude tak hrozný - s tim textem! :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mafr
ČUS LIDI HELE POTŘEBOVAL BYCH SE JEŠTĚ NA NĚCO ZEPTAT HELE MÁM PODOBNOU TELEVIZI JAKO JE TAHLE :
CRT myslíte že k tomu pude připojit PS3? jestli jo tak jak? dikec moc!!!:!::!::!::!::?
NO jó hele víte co já si to koupim a my stavíme barák tak a oni ?rodiče? chtějí koupit novou tak když tak potom ok.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.