mafr Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 ČUS LIDI HELE POTŘEBOVAL BYCH SE JEŠTĚ NA NĚCO ZEPTAT HELE MÁM PODOBNOU TELEVIZI JAKO JE TAHLE : CRT myslíte že k tomu pude připojit PS3? jestli jo tak jak? dikec moc!!!:!::!::!::!::? NO jó hele víte co já si to koupim a my stavíme barák tak a oni ?rodiče? chtějí koupit novou tak když tak potom ok. Citovat
0 Nanaki Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 Připojit konzole k CRT televizi půjde určitě. Ovšem dnešní generace konzolí je zaměřena především na moderní TV, takže občas se objeví nějaké problémy typu nečitelné texty, apod. Citovat
0 LoCo99 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 a hlavně budeš hrát v opravdu skvělý kvalitě, to už rači použí monitor od pc. Citovat
0 Nemec30 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 ještě se koukni jestli má zezadu alespoň SCART. pokud má jen anténu tak to taky neni ztracený protože existuje dokonce i officiální redukce na anténu od SONY(vydala se k UK vezi PSone http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Playstation-PSone-RF-Aerial-TV-cable-/320808342769?pt=UK_Video_Games_Cables_and_Adaptors&hash=item4ab1aad4f1). Ale jak píše Nanaki, texty se na tom nedaj skoro číst. Citovat
0 forWhat? Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 LoL, vem tu televizi a hod ji ze skaly a sezen si nakej monitor vetsi, je to skoro zadarmo . Citovat
0 mafr Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 JÁ myslim že to nebude tak hrozný - s tim textem! :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat
Otázka
mafr
ČUS LIDI HELE POTŘEBOVAL BYCH SE JEŠTĚ NA NĚCO ZEPTAT HELE MÁM PODOBNOU TELEVIZI JAKO JE TAHLE :
NO jó hele víte co já si to koupim a my stavíme barák tak a oni ?rodiče? chtějí koupit novou tak když tak potom ok.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.